1368 posts
  • Weekly Top Seller
  • 5 Years of Membership
  • Author Level 6
  • Beta Tester
+5 more
Smartik
says

I don’t know why but prettyphoto does not work for me. It don’t play videos from youtube or vimeo. If the video is from youtube then it is open but never starts, but if the video is from vimeo it reload the page every second and nothing shows up.

Anybody has the same problem or is only me?

On demo site is the same problem. http://www.no-margin-for-errors.com/projects/prettyphoto-jquery-lightbox-clone/

Any help will be appreciated.

-- Andrei
1565 posts
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 5
  • Collector Level 2
  • Featured Author
+2 more
OriginalEXE
says

YouTube works for me, Vimeo does not, just like ou described.

1368 posts
  • Weekly Top Seller
  • 5 Years of Membership
  • Author Level 6
  • Beta Tester
+5 more
Smartik
says

YouTube works for me, Vimeo does not, just like ou described.

Hmm, interesting, I just tested other lightbox plugins(Colorbox, Fancybox, Evolution…) and none can play youtube videos. Vimeo works ok, only in Prettyphoto not. I have no idea what this can be. :|

1689 posts Envato Elite Author
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 8
  • Collector Level 1
  • Top Monthly Author
+8 more
Tean
says

There is an error in console when you try to run vimeo:

Uncaught TypeError: Cannot read property ‘2’ of null

Wherever its coming from hopefully it gets fixed soon.

1 post
  • 2 Years of Membership
oswalakhil
says
Hi! I was facing the same issue and found a quick fix, it got my Vimeo Video running! in prettyPhoto.js. change the regExp line: from: var regExp = /http(s?):\/\/(www\.)?vimeo.com\/(\d+)/; to: var regExp = /http(s?):\/\/(www\.)?player.vimeo.com\/video\/(\d+)/;

Hope this helps Akhil

by
by
by
by
by
by