1714 posts I create things I wish existed
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
  • Has sold $125,000+ on Envato Market
  • Won a competition
  • Made it to the Authors' Hall of Fame
+7 more
cyzer
says

previews freezes at 0 second. it doesnt load.

860 posts
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Has been part of the Envato Community for over 3 years
  • Has referred 1+ members
+3 more
GrizzleFX
says

previews freezes at 0 second. it doesnt load.

Same

1714 posts I create things I wish existed
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
  • Has sold $125,000+ on Envato Market
  • Won a competition
  • Made it to the Authors' Hall of Fame
+7 more
cyzer
says
95 posts
  • Has collected 1+ items on Envato Market
  • Member of the Envato Team
  • Has been part of the Envato Community for over 3 years
  • Located in Australia
bensmithett
Envato team
says

Hey cyzer & GrizzleFX, we’re not seeing any issues with those items at the moment. Please let us know if it continues to be an issue.

22 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 3 years
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Has collected 1+ items on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
+1 more
leongabi
says

Hi guys and yes I have the same problem. I have a high bandwidth internet connection and can’t be the problem with the connection. For example yesterday a lot of preview files didn’t worked but today works very well. bensmithett: I use Mozilla Firefox and cache is cleared. Materialization Logo Reveal

8176 posts
  • Has sold $40,000+ on Envato Market
  • Achieved the monthly Community Superstar Award
  • Has been part of the Envato Community for over 5 years
  • Located in Europe
+6 more
doru
says

got the same problem yesterday, preview doesn’t start.

refresh page, then works

1714 posts I create things I wish existed
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
  • Has sold $125,000+ on Envato Market
  • Won a competition
  • Made it to the Authors' Hall of Fame
+7 more
cyzer
says

It happens for me everyday now. Now and then, on random items.

Please fix that, cause I have this issue on multiple computers in multiple places…

I think buyers aren’t happy about this, authors either.

2460 posts Small, but tough
  • Has referred 1000+ members
  • Has sold $125,000+ on Envato Market
  • Has been a beta tester for an Envato feature
  • Has collected 100+ items on Envato Market
+10 more
EFEKT_Studio
says

It happens for me everyday now. Now and then, on random items.

+1

95 posts
  • Has collected 1+ items on Envato Market
  • Member of the Envato Team
  • Has been part of the Envato Community for over 3 years
  • Located in Australia
bensmithett
Envato team
says

Hey cyzer & EFEKT _Studio,

Because this seems to be really intermittent & we can’t reproduce the problem here, can I please get you to open a support ticket next time it happens?

Please include:
  • the item URL
  • The date & time you had the problem
  • Which country you are in
  • A detailed description & screenshot if possible
  • As much info about your system as you can give us (the easiest way is to export and attach a PDF or CSV from Support Details)
  • Any browser extensions or userscripts that could be interfering with the page (especially marketplace-specific ones)

Apologies again for the inconvenience, we will definitely get to the bottom of this problem!

1121 posts inlifethrill
  • Has referred 200+ members
  • Has sold $250,000+ on Envato Market
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
+10 more
InlifeThrill
says

Just happened to me as well. I can barely load ANY items. Even if any preview starts playing it loads very slowly.. even for 10-15 sec long videos. Sent a support ticked with all my details. Something worth mentioning – I just changed my internet provider and the new guys used different internet protocol – Point-to-point protocol over Ethernet(PPPoE). I was previously using “Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) and it all worked fine. Could it be that..

by
by
by
by
by
by