567 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Ireland
  • Referred between 10 and 49 users
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
iamdok says

I have recently updated the preview image for a couple of my items. Initially the image was showing up fine, but on returning to the page its not showing!

Anyone else having problem with this?

Here is an example (mods – sorry about the link – feel free to remove it)

http://activeden.net/item/narrative-as3-deeplinked-designer-template-base/116860

Is the preview image working at the above link for others?

5766 posts
  • Exclusive Author
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Elite Author
  • Has been a member for 6-7 years
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • India
+3 more
VF says

Not working here.

3205 posts Point. Counterpoint.
  • Has attended an Envato Live event
  • Senior Reviewer
  • Support Staff
  • Envato Staff
  • Has been a member for 7-8 years
  • Won a Competition
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
+9 more
ADG3studios Staff says

Hi Iamdok, yes, this issue has just been reported by someone else too.. i imagine the devs will look into as soon as they can. It’s the weekend now, but I expect it should be investigated very soon. Thanks for your patience guys :)

567 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Ireland
  • Referred between 10 and 49 users
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
iamdok says

Ah Thanks guys. I’m lucky I didn’t change all the images!

Hopefully it’ll be sorted soon.

3747 posts
  • Won a Competition
  • Elite Author
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Exclusive Author
  • Spain
  • Referred between 200 and 499 users
+5 more
pezflash says

Ita happens to me in my latest update. If you see the image url it’s like something in temp path. Until support fix it i recommend to upload it again. It will be visible for a couple of hours. Then the same process. It’s boring, though.

EDIT : btw, really nice new thumbs and avatar, Dough! :P

1999 posts
  • Elite Author
  • Sold between 250 000 and 1 000 000 dollars
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Has been a member for 5-6 years
  • Author had a Free File of the Month
  • Won a Competition
  • Bought between 10 and 49 items
+4 more
bitfade says

btw, really nice new thumbs and avatar, Dough! :P
+1
5766 posts
  • Exclusive Author
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Elite Author
  • Has been a member for 6-7 years
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • India
+3 more
VF says

EDIT : btw, really nice new thumbs and avatar, Dough! :P

+1 haha, welcome to rounded corner club! :P

The icons are nice!

567 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Ireland
  • Referred between 10 and 49 users
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
iamdok says

Hey, thanks guys. Was thinking that my whole profile was becoming a big mess and needed to concentrate on consistency of brand etc. Just glad my portfolio is 60 items large! :)

What else would I do with all my time, now that AD is a ghost town! ;)

2309 posts
  • Beta Tester
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 6-7 years
  • Referred between 10 and 49 users
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
  • United States
theflyingtinman says

I fixed it for you. Not sure why it wasn’t showing. It was in the right place on the server. I just downloaded it and re-uploaded and it appeared.

567 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Ireland
  • Referred between 10 and 49 users
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
iamdok says

Hey thanks Steve. It’s working now. My next problem is that I’m about to do the same for every item in my portfolio, so I hope the devs are going to take a look at this issue soon.

Thanks again.

by
by
by
by
by
by