751 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • United States
CyberShot says

I am having this very strange problem with wordpress. My homepage is looking the way I want it to, but I am working on getting the post area working good and the code doesn’t seem to want to behave. So I have this code

<?php the_tags(‘Tags: ’, ’, ’, ‘

It works fine in firefox, but the edit button does not show in any other browser. When I view the source, I can see the “Posted in ‘category’ and the comments, but not the edit button. It does show up in firefox view source, but not i.e or opera. Anyone have a clue why this might be?

164 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Referred between 10 and 49 users
  • Sold between 50 000 and 100 000 dollars
  • Won a Competition
tonyc says

You need to be with an active admin session in every browser in order for the edit link to display.

985 posts It's in the pipeline!
  • Elite Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Bought between 100 and 499 items
  • Referred between 200 and 499 users
  • Exclusive Author
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Author had a Free File of the Month
+2 more
purethemes says

edit: tonyc was faster ;)

751 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • United States
CyberShot says

Wow, I am laughing right now. That would make sense wouldn’t it. I guess I had this question because I did notice that I was having trouble getting the code to display, So i figured that this was just another part of the problem. I guess not.

by
by
by
by
by
by