1096 posts
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Has been part of the Envato Community for over 2 years
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Has referred 100+ members
+2 more
TanyDi says

I don’t see reply button on comments and I can’t reply. I have Win 7 and Chrome.

Where is the problem ?

4377 posts
  • Has referred 10+ members
  • Has been a beta tester for an Envato feature
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Attended one of our Meetups around the world
+6 more
Dzinc says

Hi Tany, are you still having trouble with the reply button? Please let us know if the problem persists.

317 posts
  • Has referred 10+ members
  • Has sold $1,000+ on Envato Market
  • Has been a beta tester for an Envato feature
  • Has collected 1+ items on Envato Market
+4 more
alchymista says

Here is the same problem – reply button under Item Comments section isn’t there and I also don’t see the “flag” button here in forum (only the square).

4377 posts
  • Has referred 10+ members
  • Has been a beta tester for an Envato feature
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Attended one of our Meetups around the world
+6 more
Dzinc says

Can you please provide a screenshot of both issues? On my end, the reply button in Item Comments and the forum flag button are both visible and functional. Have you tried restarting and/or using a different browser?

1096 posts
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Has been part of the Envato Community for over 2 years
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Has referred 100+ members
+2 more
TanyDi says

Can you please provide a screenshot of both issues? On my end, the reply button in Item Comments and the forum flag button are both visible and functional. Have you tried restarting and/or using a different browser?

Just try in Firefox and it’s normal, but in Chrome the problem is still there. Clicking to reply in the box and the reply button doesn’t appear.

1096 posts
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Has been part of the Envato Community for over 2 years
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Has referred 100+ members
+2 more
TanyDi says

Also in Chrome ( in Firefox it’s ok ) on item details page I can’t see Facebook and Google+ button, Twitter has no button too but name only stays.

4377 posts
  • Has referred 10+ members
  • Has been a beta tester for an Envato feature
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Attended one of our Meetups around the world
+6 more
Dzinc says

Tany, all is fine here. Chrome is up-to-date and all mentioned buttons are functional.

Is your Chrome updated?

Try clearing the cache and/or restarting your browser again. If the problem persists, please contact support and see if they can help you out. If anyone else has any thoughts, feel free to share. Cheers.

1096 posts
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Has been part of the Envato Community for over 2 years
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Has referred 100+ members
+2 more
TanyDi says

Tany, all is fine here. Chrome is up-to-date and all mentioned buttons are functional.

Is your Chrome updated?

Try clearing the cache and/or restarting your browser again. If the problem persists, please contact support and see if they can help you out. If anyone else has any thoughts, feel free to share. Cheers.

I noticed that the problems I wrote above are only in my Graphicriver pages, in my PhotoDune pages everything is ok. So I can answer through my PD account.

but GraphicRiver + Win 7 + Chrome = problem

317 posts
  • Has referred 10+ members
  • Has sold $1,000+ on Envato Market
  • Has been a beta tester for an Envato feature
  • Has collected 1+ items on Envato Market
+4 more
alchymista says

Now, the reply buttom seems to be OK, but the flag button under Forum and Item Comments section is looking like a square. Please, look at this screenshot:

1096 posts
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Has been part of the Envato Community for over 2 years
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Has referred 100+ members
+2 more
TanyDi says

Also in Chrome ( in Firefox it’s ok ) on item details page I can’t see Facebook and Google+ button, Twitter has no button too but name only stays.

I have still the problem with missing Facebook & Google+ buttons on the latest GR item pages. In old item pages all buttons are ok.

Btw I see flag button here.

by
by
by
by
by
by