365 posts
  • Has referred 200+ members
  • Has sold $250,000+ on Envato Market
  • Has been a beta tester for an Envato feature
  • Has collected 50+ items on Envato Market
+7 more
OrangeIdea says

Problem with “new item RSS feed” In Opera, Google Chome and IE, in FF works fine.

3748 posts
  • Has referred 200+ members
  • Has sold $125,000+ on Envato Market
  • Has collected 50+ items on Envato Market
  • Won a competition
+9 more
pezflash says

Random blank pages on my side, across the whole site, once in a while, as others has pointed out.

844 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 4 years
  • Has referred 1+ members
  • Has sold $1,000+ on Envato Market
  • Has been a beta tester for an Envato feature
+2 more
SBJEWEL says

Where is my all items gone from analytics.envato.com . After sign in to analytics.envato.com using my Api key it shows nothing. It shows only this page… Help please…. :crying:

2024 posts
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
  • Has sold $250,000+ on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Contributed a free file of the month
+8 more
revaxarts says

I didn’t have any sale for about five hours! Huge bug! ;)

844 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 4 years
  • Has referred 1+ members
  • Has sold $1,000+ on Envato Market
  • Has been a beta tester for an Envato feature
+2 more
SBJEWEL says

Now it shows this page… :ohrly: when i tried to sign in again in analytics.envato.com …. It says “failed to authenticate user” issue… What’s that… ?

365 posts
  • Has referred 200+ members
  • Has sold $250,000+ on Envato Market
  • Has been a beta tester for an Envato feature
  • Has collected 50+ items on Envato Market
+7 more
OrangeIdea says

In search results link goes nowhere:

844 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 4 years
  • Has referred 1+ members
  • Has sold $1,000+ on Envato Market
  • Has been a beta tester for an Envato feature
+2 more
SBJEWEL says

Yeap…Server Error issue here too… when i tried to post or when i tried to go in other page… ! Problem is something like this… “HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attempting to fulfill the request.” But it works when i reload that page… ;)

1312 posts
  • Has referred 200+ members
  • Has sold $75,000+ on Envato Market and is now an Elite Author
  • Has been a beta tester for an Envato feature
  • Has collected 100+ items on Envato Market
+8 more
LGLab says

I became elite author yesterday and still haven’t got my badge, I’d appreciate if you looked at this first thing in the morning as other minor issues such as no being able to deposit can obviously wait until later :P

2578 posts Put a Donk On It
  • Has referred 200+ members
  • Has sold $250,000+ on Envato Market
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
+10 more
ThemeProvince says

I became elite author yesterday and still haven’t got my badge, I’d appreciate if you looked at this first thing in the morning as other minor issues such as no being able to deposit can obviously wait until later :P

Wait 2 minutes :D

2024 posts
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
  • Has sold $250,000+ on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Contributed a free file of the month
+8 more
revaxarts says

I became elite author yesterday and still haven’t got my badge, I’d appreciate if you looked at this first thing in the morning as other minor issues such as no being able to deposit can obviously wait until later :P

I guess they do it right now, just wait two or three minutes!

by
by
by
by
by
by