554 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • United Kingdom
Shaktal says

Hello Community! :)

This afternoon when I logged on, there were no issues. However, when I went to my portfolio (to check sales info etc.), the styles stoped working properly, now only objects within the central 1024×768px get displayed (see screen below):

I’d appreciate any help/advice, I’m using Google Chrome on Windows 7. :)

Thanks, Thomas

EDIT : It works on the homepage, but not on any other pages. :(

554 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • United Kingdom
Shaktal says

Don’t worry, my issue is now fixed. :)

Sorry about that!
Thomas

2541 posts
  • United States
  • Attended a Community Meetup
  • Author had a Free File of the Month
  • Bought between 50 and 99 items
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Has been a member for 5-6 years
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
  • Contributed a Blog Post
+4 more
CreatingDrew says
Don’t worry, my issue is now fixed. :) Sorry about that!
Thomas

Hey Thomas,

No worries! Thanks for the heads up! In the future it’s best to submit a support ticket to http://support.envato.com that way we can document everything and ensure all is well :) Thanks again!

by
by
by
by
by
by