449 posts
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Exclusive Author
  • Referred between 100 and 199 users
  • Has been a member for 4-5 years
  • Bought between 10 and 49 items
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
Final_Step says

Hello Every,
I have just entered someone’s portfolio on VH, and was pretty shocked to see this:

Image and video hosting by TinyPic


I checked other portfolios and I see the same, what is going on here?!
Does anyone got the same?
Kind regards,
Daniel.

201 posts
  • Argentina
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Bought between 50 and 99 items
  • Elite Author
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 50 and 99 users
+1 more
sonorafilms says

Everything looks fine here, I’m using firefox 8.0

353 posts
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Bulgaria
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • Bought between 50 and 99 items
  • Referred between 100 and 199 users
Protest says
Final_Step said
Hello Every,
I have just entered someone’s portfolio on VH, and was pretty shocked to see this:

Image and video hosting by TinyPic


I checked other portfolios and I see the same, what is going on here?!
Does anyone got the same?
Kind regards,
Daniel.

Mine seems fine. Maybe it’s a browser thing?

449 posts
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Exclusive Author
  • Referred between 100 and 199 users
  • Has been a member for 4-5 years
  • Bought between 10 and 49 items
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
Final_Step says

I’m using Google Chrome… I will try with another one.

449 posts
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Exclusive Author
  • Referred between 100 and 199 users
  • Has been a member for 4-5 years
  • Bought between 10 and 49 items
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
Final_Step says

I have just tried using FireFox and it works fine, after restarting my computer the portfolio page is normal again, but the forum… :S Image and video hosting by TinyPic

40 posts
  • Argentina
  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 50 and 99 users
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
teb says

That’s weird… I’m using Chrome too and nothing unusual to report

449 posts
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Exclusive Author
  • Referred between 100 and 199 users
  • Has been a member for 4-5 years
  • Bought between 10 and 49 items
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
Final_Step says
placdarms said
Looks like local font and/or browser issue. I don’t see anything like that.

You are right, something about the font, but what?! How could I possibly change anything ?! Do you have any idea of how to fix it, really annoying to look at this large font.

204 posts
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • Exclusive Author
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Referred between 10 and 49 users
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Azerbaijan
UltraDesigns says

Maybe go to settings -> Under the Hood then you will see Web Content maybe you can adjust the settings of Font size. I have medium Hope this helps :)

449 posts
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Exclusive Author
  • Referred between 100 and 199 users
  • Has been a member for 4-5 years
  • Bought between 10 and 49 items
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
Final_Step says

I was sure it is going to help, but it didn’t, unfortunately.

by
by
by
by
by
by