1179 posts
  • Exclusive Author
  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Bought between 10 and 49 items
  • Referred between 200 and 499 users
  • Has been a member for 6-7 years
mabuc says

Are devs working on this page right now? when I hit the “SUBMIT FOR REVIEW ” button it goes to “Whoops, Something Broke!”... any thoughts about this..

45 posts
  • Has been a member for 3-4 years
  • Slovenia
  • Sold between 1 and 100 dollars
  • Bought between 1 and 9 items
Tarrum says

Had it aswell for a few minutes, I just kept on re-trying and it worked.

1179 posts
  • Exclusive Author
  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Bought between 10 and 49 items
  • Referred between 200 and 499 users
  • Has been a member for 6-7 years
mabuc says

I still can’t submit to review.. any devs here to answer this little question..

431 posts
  • Attended a Community Meetup
  • Australia
  • Author had a Free File of the Month
  • Beta Tester
  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
+4 more
john says

Hi Mabuc,

I’ve found the error from your upload in your logs – it looks like it could be some corrupt meta data in your IPTC in your photo.

Can you send the photo through to support@envato.com and request it get sent through to the dev team.

117 posts
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • Referred between 50 and 99 users
  • Bought between 1 and 9 items
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Has been a member for 2-3 years
  • Australia
MicrostockMan says

I had this same problem when I first uploaded. Two days later it just worked. Not sure what changed. Seems buggy though guys.

117 posts
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • Referred between 50 and 99 users
  • Bought between 1 and 9 items
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Has been a member for 2-3 years
  • Australia
MicrostockMan says
THP said
I had this same problem when I first uploaded. Two days later it just worked. Not sure what changed. Seems buggy though guys.

Same problem still exists, although now it seems to actually process the file but still takes you to the ‘something broke’ page, even though it worked fine. Same for deleting files.

422 posts
  • Australia
  • Bought between 10 and 49 items
  • Envato Staff
  • Exclusive Author
  • Grew a moustache for the Envato Movember competition
  • Has been a member for 7-8 years
  • Interviewed on the Envato Notes blog
vahid Staff says

Hi THP – the developers are keeping an eye on the forums so thanks for giving us feedback on how it works (or doesn’t) for you.

117 posts
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • Referred between 50 and 99 users
  • Bought between 1 and 9 items
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Has been a member for 2-3 years
  • Australia
MicrostockMan says

Hi guys, this problem seems fixed for me, thanks for the updates. Much appreciated.

117 posts
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • Referred between 50 and 99 users
  • Bought between 1 and 9 items
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Has been a member for 2-3 years
  • Australia
MicrostockMan says

still happening…can you take another look please?

46 posts
  • Has been a member for 2-3 years
  • Referred between 10 and 49 users
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
  • United States
hlehnerer says

I still have an image in the submit/upload queue that I like to delete. When I try it myself, I get the “Whoops, Something Broke!” page. I wrote support, and the promised to delete it withing the next 24 hour. But this hasn’t happened.

by
by
by
by
by
by