11 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 1 and 100 dollars
  • Turkey
zekikaynak says

Hi ! Two days ago When I want to edit/update my items I get the following message: Whoops, Something Broke! “It looks like something went wrong on the page you were accessing. Our development team will be notified of the issue automatically, however if you require assistance please contact the support team who will be happy to help.”

I need to do something? help me please! sorry.

2576 posts
  • Community Ambassador
  • Community Manager
  • Support Staff
  • Envato Staff
  • Has been a member for 7-8 years
  • Exclusive Author
  • Won a Competition
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • United States
+15 more
scottwills Staff says

Hello digital-media! It may have been that you were making an update at the same time a deployment/upgrade was being done to the marketplaces. You shouldn’t have any problems right now but if problems do persist, feel free to contact Support via http://graphicriver.net/support and let them know what page you were on, what you were trying to do, and what OS and browser you are using. :)

11 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 1 and 100 dollars
  • Turkey
zekikaynak says

I have tried with both firefox and google chrome is always the same error in two days

11 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 1 and 100 dollars
  • Turkey
zekikaynak says

helpppppp me please..

2213 posts
  • Exclusive Author
  • Sold between 50 000 and 100 000 dollars
  • Germany
  • Bought between 50 and 99 items
  • Referred between 200 and 499 users
  • Has been a member for 5-6 years
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Author had a Free File of the Month
+4 more
crozer says
5164 posts
  • Envato Staff
  • Has attended an Envato Live event
  • Support Staff
  • Has been a member for 4-5 years
  • Attended a Community Meetup
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Bought between 50 and 99 items
  • Canada
  • Community Ambassador
+8 more
KingDog Staff says

Have you submitted a Support ticket like Scott suggested yet? That will be the best way to go. Thanks! :)

11 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 1 and 100 dollars
  • Turkey
zekikaynak says

two days ago I already support did not yet have an answer

243 posts
  • United States
  • Won a Competition
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Referred between 200 and 499 users
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • Exclusive Author
deiby says

Try clearing your browser cache. It was happening to me that day also but it’s usually just a cache issue.

11 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 1 and 100 dollars
  • Turkey
zekikaynak says

clearing browser cache another computer result is the same :(:(

2213 posts
  • Exclusive Author
  • Sold between 50 000 and 100 000 dollars
  • Germany
  • Bought between 50 and 99 items
  • Referred between 200 and 499 users
  • Has been a member for 5-6 years
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Author had a Free File of the Month
+4 more
crozer says

It has nothing to do with cache – I have had this issue (as I describe here) since the day the “upload WP theme files” option was implemented – which is somewhere near 5 months?

by
by
by
by
by
by