848 posts
  • 5 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 3
  • Beta Tester
+3 more
SBJEWEL
says

As an server administrator i can hopefully help you. Click on the lock (left side form the url bar) and let you show the SSL certificate. There is a SHA1 fingerprint. It should be

38:A4:35:00:54:BF:28:DA:6B:72:B0:31:82:D6:CC:17:41:C3:E5:D0

If it is a different one, then you most likely have a malware on your computer which is spoofing the whole traffic, they could then also read your entered passwords and everything else.

what are those… ?

here take a look some picture of mine…

when i click that Sign In Button…

In Chrome Browser… :( :(

428 posts
  • Helpful Hacker
  • Industrious API Inventor
  • Mo Bro
  • Author Level 5
+4 more
Gewora
says

Click on the “Details” Tab, in the certification window, then you should see the fingerprint.

848 posts
  • 5 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 3
  • Beta Tester
+3 more
SBJEWEL
says

Click on the “Details” Tab, in the certification window, then you should see the fingerprint.

Looks ok to me… :( That means no Malware… ! ?

839 posts
  • Exclusive Author
  • Author Level 4
  • 3 Years of Membership
  • Collector Level 2
+4 more
abstract-labs
says
848 posts
  • 5 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 3
  • Beta Tester
+3 more
SBJEWEL
says

Sorry but i forgot to mention that… now it’s working in Chrome Browser also Automatically. It’s working like from two or three months ago i guess. Thanks for fixing it. :)

2605 posts
  • Weekly Top Seller
  • Top Monthly Author
  • Moderator
  • 6 Years of Membership
+8 more
Graphic-Studio
Moderator
says

Glad to hear it, since this is an Old Thread – it is Locked Now.

by
by
by
by
by
by