24 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 6-7 years
megazoor says

I’m working on – www.londonalley.com -

i have the site done basically but on the navigation the stroke lines that underline on (rollOver) are all whacko and some are thicker than others and they are not appearing to be directly even under the text..

whats weird is in the file itself everything lines up correctly and is smoothe but when i publish the file, those stroke lines go retarded….

can anyone please help me???!! i have a dealine in 2 hours :(

-Joel

417 posts
  • Australia
  • Beta Tester
  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 7-8 years
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
Sharky says

erm. I’m not sure what you’re talking about but the lines are working perfectly. None of them are out of whack. I’m using IE.

2671 posts
  • Bought between 50 and 99 items
  • Elite Author
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 7-8 years
  • Referred between 100 and 199 users
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
  • United Kingdom
  • Won a Competition
Chuckanucka says

problems like that can occur when things are not sitting on whole pixels. eg. make sure you ._x and ._y properties are one 1 rather than 1.4

24 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 6-7 years
megazoor says

thanks guys – after i made this post i went ahead and just made a different navigation :-(

next time i will remember to keep them on whole pixels, thnks!

joel

156 posts
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 7-8 years
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
bitgod says

Everything looked fine to me as well. Maybe your flash plugin for your browser became corrupted (happens quite often with IE) try reinstalling and see if it looks better.

Bit

by
by
by
by
by
by