431 posts
  • Attended a Community Meetup
  • Australia
  • Author had a Free File of the Month
  • Beta Tester
  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
+4 more
john says

Hey guys, the last bugs thread was getting a bit unmanageable with so many pages and so many different kinds of comments mixed in together that I’m a bit overwhelmed.

So I’ve closed off that discussion and opened a couple more. This one here is just for style bugs – if you see any weird alignment issues, or forms looking funny, images missing, or anything like that.

By keeping all these in the same place we’ll be able to react more quickly.

... and no, “everything looks really big and chunky” isn’t a bug, it’s a feature ;-)

134 posts
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • United Kingdom
FlashJam says

It’s not much but…
in the search engine i know (think :) ) that it’s meant to say “start searching…” but sometimes it either shows the words “start searching…” never, or all over the page

707 posts
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Referred between 10 and 49 users
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • Exclusive Author
  • Microlancer Beta Tester
ChillThemes says

Here’s one I noticed on FlashDen while using Firefox 3.5. http://i35.tinypic.com/24159p0.png

292 posts
  • Australia
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • Referred between 1 and 9 users
Ezza says
It’s not much but…
in the search engine i know (think :) ) that it’s meant to say “start searching…” but sometimes it either shows the words “start searching…” never, or all over the page

Sorry I don’t understand exactly what you mean. Do you have a screenshot of this behaviour? Thanks!

2479 posts Premium Scripts, Plugins and Themes
  • Bought between 10 and 49 items
  • Elite Author
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 6-7 years
  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Microlancer Beta Tester
  • Referred between 200 and 499 users
+1 more
LucidStudios says

the tags alignment in IE7 under windows vista is not correct. See the following image:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

2479 posts Premium Scripts, Plugins and Themes
  • Bought between 10 and 49 items
  • Elite Author
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 6-7 years
  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Microlancer Beta Tester
  • Referred between 200 and 499 users
+1 more
LucidStudios says

if we use pre tag to insert code in the file comments section and if the length of a line is larger than the comment area then that line cuts off. See my last reply on the following page:
http://activeden.net/item/dynamic-xml-grid-image-gallery/12115

It should be like in the dashboard page. In the dashboard page it shows the code wrapped in the pre tags with scroll bars if needed. Example of same comment in the dashboard:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

4264 posts ThemeForest Reviewer
  • Envato Staff
  • Reviewer
  • Community Moderator
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Venezuela
  • Has been a member for 5-6 years
  • Microlancer Beta Tester
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Exclusive Author
+9 more
Ivor Reviewer says

Hey Jonh, one problem that I’ve note, and you need to set this maybe a high priority is the Javascript conflict (I think is that) between the preview frame and some websites.

For example see this website in the preview: http://themeforest.net/item/chronicle-blueprint-for-the-community/full_screen_preview/53025 that black background shouldn’t be there. Look the right website http://test.akworkshop.com/

Some users have reported that, sorry if has been reported to you. Anyways, thanks a lot for your support man!

2671 posts
  • Bought between 50 and 99 items
  • Elite Author
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 6-7 years
  • Referred between 50 and 99 users
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
  • United Kingdom
  • Won a Competition
Chuckanucka says

Just view the site in IE7 , loads of obvious bugs.

2820 posts
  • Australia
  • Community Moderator
  • Elite Author
  • Author had a Free File of the Month
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Has been a member for 5-6 years
  • Contributed a Blog Post
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
+10 more
dtbaker Volunteer moderator says
Hey Jonh, one problem that I’ve note, and you need to set this maybe a high priority is the Javascript conflict (I think is that) between the preview frame and some websites.

For example see this website in the preview: http://themeforest.net/item/chronicle-blueprint-for-the-community/full_screen_preview/53025 that black background shouldn’t be there. Look the right website http://test.akworkshop.com/

Some users have reported that, sorry if has been reported to you. Anyways, thanks a lot for your support man!

This is not a bug and is not javascript, it is caused by people setting “transparent” background color on their theme body tags in css.

Always give the body tag a background colour – unless you want the browser to choose a colour for it. ie: if someone has a “dark” windows theme and they view that website in IE it will most likely display a dark background

Themeforest could set their preview page body background colour to white – but doesn’t really fix the cause of the issue.

4792 posts
  • Elite Author
  • Community Moderator
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Beta Tester
  • Has been a member for 4-5 years
  • United Kingdom
+5 more
felt_tips Volunteer moderator says

Funny scrollbar thing happening in Safari 4.0.3 on Mac OSX 10 .4.11

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

by
by
by
by
by
by