157 posts quanticalabs.com
  • Power Elite Author
  • Author Level 12
  • Top Monthly Author
  • Weekly Top Seller
+9 more
QuanticaLabs
says

more importantly the video preview window on videohive doesn’t work

Hm. It works fine for me.

6839 posts
  • Envato Team
  • 5 Years of Membership
  • Canada
  • Envato Live Participant
+13 more
KingDog
Envato team
says

If you open a ticket then you can put in all the details of what is happening and I can reference the ticket number when talking to Support and the Devs. That’s why we ask you to open a ticket. I’ll check with Support right now to see if they are aware of the situation.

And by the way, ticket numbers are way down and the new staff we hired are really doing well at reducing our response time. So that’s good news as we move forward :)

157 posts quanticalabs.com
  • Power Elite Author
  • Author Level 12
  • Top Monthly Author
  • Weekly Top Seller
+9 more
QuanticaLabs
says

I am getting these same problems as well. Looking for music for a project I’m editing and not able to search effectively at all.

Yes, it’s a pain for me to find some photodune photos. I hope it’s temporary.


If you open a ticket then you can put in all the details of what is happening and I can reference the ticket number when talking to Support and the Devs.

Ok, no problem with that. Thanks.

2527 posts
  • 5 Years of Membership
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 6
  • Beta Tester
+13 more
urbazon
says

If you open a ticket then you can put in all the details of what is happening and I can reference the ticket number when talking to Support and the Devs. That’s why we ask you to open a ticket. I’ll check with Support right now to see if they are aware of the situation.

Hey, Travis, please forward this ticket to dev team: #VHZ-401-86188 It’s about AudioJungle player missing in Firefox

131 posts
  • 5 Years of Membership
  • Australia
  • Collector Level 2
  • Exclusive Author
notahat
says

Do you all, by any chance, have ad-blocking plugins installed?

We’ve had a problem the last couple of days where ad-blocking plugins would suspend the loading of all our javascript for at least ten seconds. We’ve deployed a workaround for this now.

If you’re still having problems, please do open a support ticket. When you report a problem, we need a way to communicate with you to find out more details and help us track it down. The forums are really not a good place to do that.

324 posts
  • 4 Years of Membership
  • Author Level 5
  • Beta Tester
  • Collector Level 2
+2 more
NikolaSusa
says

I have the same problem with the listings, but if i go to page 2 of the search results and try it again it works.

53 posts
  • 5 Years of Membership
  • Author Level 4
  • Collector Level 4
  • Exclusive Author
+1 more
InfiniWeb
says

Do you all, by any chance, have ad-blocking plugins installed?

We’ve had a problem the last couple of days where ad-blocking plugins would suspend the loading of all our javascript for at least ten seconds. We’ve deployed a workaround for this now.

If you’re still having problems, please do open a support ticket. When you report a problem, we need a way to communicate with you to find out more details and help us track it down. The forums are really not a good place to do that.

I was having trouble accessing the site(I was being redirected to a blank page every 10-20 seconds)...the problem is now fixed, i’m guessing it had something to do with recently added javascript code or some sort of tracking script.

8176 posts
  • Author Level 6
  • Trendsetter
  • Weekly Top Seller
  • Community Superstar
+8 more
doru
says

Do you all, by any chance, have ad-blocking plugins installed? We’ve had a problem the last couple of days where ad-blocking plugins would suspend the loading of all our javascript for at least ten seconds. We’ve deployed a workaround for this now.

Appear to be fixed. :D

Yes I have ad blocking plugins, you can’t live without them these days.

53 posts
  • 5 Years of Membership
  • Author Level 4
  • Collector Level 4
  • Exclusive Author
+1 more
InfiniWeb
says

Do you all, by any chance, have ad-blocking plugins installed?

We’ve had a problem the last couple of days where ad-blocking plugins would suspend the loading of all our javascript for at least ten seconds. We’ve deployed a workaround for this now.

If you’re still having problems, please do open a support ticket. When you report a problem, we need a way to communicate with you to find out more details and help us track it down. The forums are really not a good place to do that.

Did you guys get rid of this workaround or something? I’m having the same problem again…

by
by
by
by
by
by