58 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
resolvewound says
Hello, Could you please tell me if my site is “flashing” blank white when viewed in google chrome? It just started doing this when I added more content to the home page via page builder. I’ve cleared cache, etc., but it won’t stop. Please tell me if it is just my computer, or does it do this in all chrome browsers. Thanks. http://www.resolvewound.com/
1673 posts Multimedia Artistry
  • Author had a Free File of the Month
  • Has been a member for 3-4 years
  • Referred between 100 and 199 users
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Elite Author
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
dnp_theme says

You can only contact the author via his profile page.

He is the only one who can help you.

58 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
resolvewound says

It takes a while to get him to reply. I wondered if someone could tell me if the site is flashing when viewed. He doesn’t have to tell me that, anyone who views it on chrome can say yes or no. Thanks.

58 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
resolvewound says

By the way, it’s only the homepage that’s flashing. The other pages are fine.

304 posts
  • Austria
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • Referred between 10 and 49 users
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
squaredWeb says

No flickering on my end with chrome.

58 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
resolvewound says

Thank you! :) Now I have to figure out what chrome plugin is doing this. Thanks for looking.

1466 posts
  • Has been a member for 2-3 years
  • Exclusive Author
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Bought between 10 and 49 items
  • Referred between 1 and 9 users
  • Croatia
OriginalEXE says

It’s not oyur browser issue, I see it too on my end, it happens when new slide goes in.

58 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
resolvewound says

Thanks. It started when I added/moved blocks around in the aqua page builder. I have hardly any plugins, and have deactivated everything but the aquagraphite page builder and revolution slider. Do you have any idea how to fix? I really like the theme, but the support is a little weak. Luckily the theme has been easy without much help.

58 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
resolvewound says

Anyone have an idea how to fix the flashing on the home page? It flashes when the slider changes. I’ve tried deactivation plugins. Clearing caches, etc. Nothing helps. I have bare minimum plugins. The author is not providing help. I’ve contacted him numerous times. All he says is he will fix, please wait. Theme is November. Do I need to get rid of this page template and start over? It’s aqua page builder & revolution slider.

1478 posts The right tools with none of the gimmicks
  • Sold between 50 000 and 100 000 dollars
  • Elite Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Referred between 50 and 99 users
  • Bought between 10 and 49 items
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
  • Exclusive Author
  • United States
+1 more
PixelBin says

It’s probably a rendering bug if it only happens in Chrome. Chrome has, surprisingly, quite a few CSS3 rendering bugs when there are 3D translations or transitions (even if elements only move in 2D). I’ve seen it happen elsewhere and that’s just the way it is until they improve their rendering engine. I wouldn’t worry about it because it’s likely that users have seen such flickering elsewhere.

by
by
by
by
by
by