7 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
niservices says

Hi There I purchased a revence theme from you guys, but after upgrading to 3.5 wordpress, my theme is not working. the page or post editor will not switch from html tab to or image tab. Any fix on this one?

113 posts I know Chuck
  • Elite Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
  • Exclusive Author
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Europe
  • Bought between 10 and 49 items
  • Referred between 100 and 199 users
kotofey says

I.e. Contact with the theme author. It’s a public forum

281 posts
  • Has been a member for 2-3 years
  • Serbia
  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
scrnjakovic says

I.e. Contact with the theme author. It’s a public forum
Nice one :)
962 posts
  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Ireland
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
EireStudio says

Niservices, Themes sold here include what version of WordPress they work with. They should be all mostly future compatible with WordPress but some break. Contact the author of the theme and ask for help.


Hi There I purchased a revence theme from you guys, but after upgrading to 3.5 wordpress, my theme is not working. the page or post editor will not switch from html tab to or image tab. Any fix on this one?
2 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
imransaeed says

We just had the same issue but got fixed with a downgrade to 3.4.2 . as there is no fix available yet for 3.5 for better downgrade . here is a quick guide you can follow the steps http://goo.gl/y68bm to downgrade . Hope every thing work fine

922 posts
  • Power Elite Author: Sold between 1 000 000 - 1 999 999 dollars
  • Power Elite Author
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Bought between 500 and 999 items
  • Referred between 500 and 999 users
  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Won a Competition
+8 more
MDNW says

This is most likely a plugin issue, not a theme issue (as most current themes approved to ThemeForest abide by some pretty strict guidelines and the main issue here seems to be the loading of jQuery manually, which isn’t allowed in TF themes to my knowledge). That said, if your theme or any of it’s packaged plugins are attempting to load jQuery manually, it will break the “Add Media” button.

Update your plugins first (I ran into this issue with my own sites but updating my plugins list fixed the problem as most plugin authors have recently pushed out compliant versions), then test it out. If that doesn’t fix it, contact the actual theme author on here for support.

Cheers! B

490 posts
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Referred between 10 and 49 users
  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
wopethemes says

I.e. Contact with the theme author. It’s a public forum
excellent! I’m a big fan of rage comic :D
3202 posts
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
  • United States
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Exclusive Author
organicbee says

This is most likely a plugin issue, not a theme issue (as most current themes approved to ThemeForest abide by some pretty strict guidelines and the main issue here seems to be the loading of jQuery manually, which isn’t allowed in TF themes to my knowledge). That said, if your theme or any of it’s packaged plugins are attempting to load jQuery manually, it will break the “Add Media” button.

theres a ton of themes on here that still load jquery manually(not many newer)

922 posts
  • Power Elite Author: Sold between 1 000 000 - 1 999 999 dollars
  • Power Elite Author
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Bought between 500 and 999 items
  • Referred between 500 and 999 users
  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Won a Competition
+8 more
MDNW says


This is most likely a plugin issue, not a theme issue (as most current themes approved to ThemeForest abide by some pretty strict guidelines and the main issue here seems to be the loading of jQuery manually, which isn’t allowed in TF themes to my knowledge). That said, if your theme or any of it’s packaged plugins are attempting to load jQuery manually, it will break the “Add Media” button.
theres a ton of themes on here that still load jquery manually(not many newer)

That’s… unfortunate. /sadface

I guess I just haven’t run across one that loads it manually (or at least not any within the last year that I can recall) and I was assuming that as the ThemeReview plugin throws a big red flag at this (and the reviewers seem to use that as one of their criteria) that this would have been mostly cleared up by now. Thanks for the correction either way ;)

by
by
by
by
by
by