427 posts
  • Author had a Free File of the Month
  • Bought between 10 and 49 items
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Mexico
  • Referred between 10 and 49 users
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
+1 more
agodesa says

I’m not an expert in HTML / CSS , but when I test my theme on my computer (without Tumblr tags) it looked good, but when I imported to Tumblr, it looks horrible! I don’t know if you could help me.

My theme: http://nonametheme.tumblr.com/

Thanks!

-Agodesa

PS sorry for my english

301 posts
  • Austria
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • Microlancer Beta Tester
  • Referred between 10 and 49 users
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
squaredWeb says

Pretty tough to pinpoint the problem with so little informations.

A Screenshot of how its supposed to look might help.

Edit: Might have found your problem, inside your main div you open two primary div’s but only the second one gets closed and the not closed first one messes up your whole html structure in the progress. I think that missing closing tag is wrapped inside some tumblr block that doesnt get executed, some if block maybe. Also if you use that primary div more than once you should consider changing it from “id” to “class” for validation purposes.

Hope that helps.

427 posts
  • Author had a Free File of the Month
  • Bought between 10 and 49 items
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Mexico
  • Referred between 10 and 49 users
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
+1 more
agodesa says

Pretty tough to pinpoint the problem with so little informations.

A Screenshot of how its supposed to look might help.

Edit: Might have found your problem, inside your main div you open two primary div’s but only the second one gets closed and the not closed first one messes up your whole html structure in the progress. I think that missing closing tag is wrapped inside some tumblr block that doesnt get executed, some if block maybe. Also if you use that primary div more than once you should consider changing it from “id” to “class” for validation purposes.

Hope that helps.

Hey thanks for the help!

It’s taking shape now ;)

by
by
by
by
by
by