ThemeForest

Turkce bilen yazilimcilar(wordpress, php, html) icin yeni proje.

64 posts
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Author had a Free File of the Month
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • Referred between 10 and 49 users
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • United States
Seyyahil says

15 sene dunyanin en buyuk reklam ajansi networklerinde(tbwa, bbdo, saatchi&saatchi gibi) calistim. Ulusal ve uluslararasi reklam odulleri kazandim. 4 sendir de freelance olarak calismaktayim. 1 senedir de New York’ta yasiyorum. Sanirim uzun sure daha burdayim.

Hakkimda detayli bilgi: www.linkedin.com/pub/hakan-ertan/11/87/142

Portfolyo: www.hakan-ertan.com

Turkiye’den Grafik ve Art Direction isleri disinda genelde websitesi talebi gelir oldu ve artik bazilarina cevap veremiyorum. Aslinda bu isleri alabilir ve Turkiye’deki onceki calistigim yazilimcilara verebilirim. Fakat Turk ve hintli yazilimcilardan okadar yildim ki artik tanidik birine bile iS vermek istemiyorum. Cogunuzun malumu TR’deki freelancers %60-70 is patlatiyorlar yada cok uzun zaman suruyor. Paradoks bu ki Turkce siteler icin yine Turk yada turkce bilen birileriyle calismam gerekiyor. Bu noktada profesyonel, asla dedaline patlatmayan, isini iyi yapan, avans alana kadar cok ilgili gozukup sonra isi yaymayan, yeni teknolojilere hakim, ingilizce bilmesi iyi olur eger iyi bir sinerji yakalarsak USA islerini de paslayabilecegim, yuksek oranda sorumluluk sahibi ve PSD ’de gordugu tasarimi kayipsiz uygulayabilen bir yazilimci ile calismak istiyorum.

Ilgilenen arkadaslarin bana profil sayfamdan mail atabilir.

Lutfen sadece profesyoneller!

Hakan

4098 posts
  • Envato Staff
  • Reviewer
  • Community Moderator
  • Venezuela
  • Has been a member for 4-5 years
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Microlancer Beta Tester
  • Exclusive Author
+9 more
Ivor moderator says

English only please :)

64 posts
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Author had a Free File of the Month
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • Referred between 10 and 49 users
  • United States
Seyyahil says

Sorry @Ivor I just looking for speaking Turkish because that project needed Turkish language

English only please :)
1 post
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • Turkey
aytacengin says

isin zor kardesim.. Tart.com.tr ile bir görüs derim..

1 post
  • Has been a member for 0-1 years
marlborospecial says

Merhaba karde?im, ben kayseride ya??yorum, 6 y?ld?r web tasar?mla u?ra??yorum, freelance olarak çal???yorum, bir al??veri? sitesinde grafik eleman? olarak çal??t?m 5-6 aydan beri ama okulum oldu?u için b?rakt?m devam etmek istemedim, yine free çal??maya devam ediyorum staj d???nda, HTML/CSS konusunda sana yard?mc? olabilece?imi dü?ünüyorum. Sayg?lar.

by
by
by
by
by