973 posts
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 4
  • Beta Tester
  • Collector Level 4
+6 more
aaranmcguire
says

Hey,

Just to let the devs know there is a bug on the Tuts+ Marketplace Forum with the tabs, heres an image:

I checked it out and its because you dont have enough space (because Tuts+ Marketplace is a long name)

Fix

Change the CSS in #page-tabs from width: 984px; to width: 993px;
145 posts
  • Collector Level 1
  • 3 Years of Membership
  • Exclusive Author
  • Romania
PixFee
says

It looks good to me …. :smitten: No changes needed !;)

2280 posts
  • Top Monthly Author
  • Weekly Top Seller
  • Community Superstar
  • Industrious API Inventor
+15 more
revaxarts
says

same problem here! (Chrome on Max OS)

973 posts
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 4
  • Beta Tester
  • Collector Level 4
+6 more
aaranmcguire
says

I’m on a 11” screen but @quickandeasy said it was the same for him and he has the 17” screen so it cant be to do with screen size….

I can only guess that PixFee is trolling.

145 posts
  • Collector Level 1
  • 3 Years of Membership
  • Exclusive Author
  • Romania
PixFee
says

I’m on a 11” screen but @quickandeasy said it was the same for him and he has the 17” screen so it cant be to do with screen size…. I can only guess that PixFee is trolling.

I am also on a 17’’ screen and it shows up correctly… i am not trolling if i am telling you that it works for me :mad:

973 posts
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 4
  • Beta Tester
  • Collector Level 4
+6 more
aaranmcguire
says


I’m on a 11” screen but @quickandeasy said it was the same for him and he has the 17” screen so it cant be to do with screen size…. I can only guess that PixFee is trolling.
I am also on a 17’’ screen and it shows up correctly… i am not trolling if i am telling you that it works for me :mad:

Arr, ok, Sorry, Just wondered because 3 people are affected and you said its working, maybe its a browser or OS thing?

What are you using?

145 posts
  • Collector Level 1
  • 3 Years of Membership
  • Exclusive Author
  • Romania
PixFee
says



I’m on a 11” screen but @quickandeasy said it was the same for him and he has the 17” screen so it cant be to do with screen size…. I can only guess that PixFee is trolling.
I am also on a 17’’ screen and it shows up correctly… i am not trolling if i am telling you that it works for me :mad:

Arr, ok, Sorry, Just wondered because 3 people are affected and you said its working, maybe its a browser or OS thing?

What are you using?

Windows 7 32bit, Chrome 21 … actually i don’t think is the browser cause i tried on: Chrome, Firefox, Safari and IE9 and all of theme worked !

973 posts
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 4
  • Beta Tester
  • Collector Level 4
+6 more
aaranmcguire
says

Windows 7 32bit, Chrome 21 …

hmm, could be a Mac thing.

145 posts
  • Collector Level 1
  • 3 Years of Membership
  • Exclusive Author
  • Romania
PixFee
says


Windows 7 32bit, Chrome 21 …
hmm, could be a Mac thing.

I think so … if it’s not working on your macs then it might be an os issue ..

3535 posts
  • Power Elite Author
  • Author Level 12
  • Trendsetter
  • United States
+13 more
sevenspark
Moderator
says

I see the issue in Chrome on a Mac (13” screen)

No issue in Firefox on a Mac

Same issue in Chrome on Ubuntu (27” screen)

It’s probably a slight difference in the way the font is rendering that bumps the width by a few pixels

by
by
by
by
by
by