189 posts
  • Affiliate Level 5
  • Author Level 7
  • Beta Tester
  • Collector Level 1
+8 more
settysantu
says

From past 12 hours am trying to upload a template, after uploading a template it showing a message as below

Er... Hi! How's it going?

Something happened that (probably) shouldn't have. But do not 

despair, we've been sent an email with all the details, and likely

we'll be fixing it shortly!

If this problem, in particular, is causing you undue stress, 

migraines or nausea, please drop us a line and let us 

know.

Cheers!
The ThemeForest Team

thanks

578 posts
  • 9 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Australia
  • Author Level 1
+6 more
ryan
says

Hello!

Yes, sorry we accidentally broke it. We just fixed it!

Sorry about that!

189 posts
  • Affiliate Level 5
  • Author Level 7
  • Beta Tester
  • Collector Level 1
+8 more
settysantu
says

ok np

2541 posts
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 2
  • Collector Level 3
  • United States
+9 more
CreatingDrew
says
If this problem, in particular, is causing you undue stress, migraines or nausea
lol it is great to know ThemeForest will be there for me in times of nausea and or migraines :D
3 posts
  • 6 Years of Membership
  • Exclusive Author
raymondselda
says

How long does it usually take for a template to get uploaded? I tried uploading a while ago but still nothing happens then after maybe 10 minutes I get the message like settysantu posted.

Thank you.

3 posts
  • 6 Years of Membership
  • Exclusive Author
raymondselda
says

I got my template uploaded already. Thank you.

189 posts
  • Affiliate Level 5
  • Author Level 7
  • Beta Tester
  • Collector Level 1
+8 more
settysantu
says

ya it has been fixed.

by
by
by
by
by
by