255 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Elite Author
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Sold between 250 000 and 1 000 000 dollars
  • United States
BuchmannDesign says

Does this have anything to do with the “Month” link not expanding in the Earning tab? http://screencast.com/t/HdUBPnPbTrs

741 posts
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Has been a member for 2-3 years
  • Exclusive Author
  • United Kingdom
  • Bought between 100 and 499 items
  • Referred between 1 and 9 users
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
delgibbons says

Thanks guys. Go get the scum doing this.

376 posts
  • Has been a member for 2-3 years
  • Exclusive Author
  • Referred between 1 and 9 users
  • Bought between 10 and 49 items
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
boomopera says

So do we all experience this or only people who installed some of these plugins and add-ons to enhance the site? Could this have anything to do with the whole situation?

I have ocasional connection losses, and I do have a couple of site enhancements installed, should I name them?

Well I guess thats not the case anyway..

I hope everything will get back to normal. My sales are far from time before attacks.. Good luck!!

125 posts I make pretty things.
  • Elite Author
  • Sold between 250 000 and 1 000 000 dollars
  • Most Wanted Bounty Winner
  • United Kingdom
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Bought between 10 and 49 items
guuthemes says

Does this have anything to do with the “Month” link not expanding in the Earning tab? http://screencast.com/t/HdUBPnPbTrs

Yeah I’m experiencing this quirk also?

1739 posts
  • Author had a Free File of the Month
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years
  • Bought between 100 and 499 items
  • Referred between 10 and 49 users
  • Contributed a Blog Post
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
+6 more
SamBerson says

So do we all experience this or only people who installed some of these plugins and add-ons to enhance the site? Could this have anything to do with the whole situation?

I have ocasional connection losses, and I do have a couple of site enhancements installed, should I name them?

Well I guess thats not the case anyway..

I hope everything will get back to normal. My sales are far from time before attacks.. Good luck!!

No addons in my browser and had problems.

Christian_Fletcher
Christian_Fletcher Recent Posts Threads Started
36 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Europe
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years
Christian_Fletcher says

Still connecting problems here…

13 posts
  • Australia
  • Has been a member for 2-3 years
dgoodlad says

Hi all – thanks for lettings us know that you’re still seeing issues. Overnight (for us here in Australia) our upstream providers were filtering a very, very small amount (e.g. less than 0.03%) of traffic hitting the site. It’s quite difficult to tune the filters perfectly, and takes time, but believe me when I say we’re working very hard to get this right!

If you’re still having trouble connecting – “connection reset by peer” or “connection timed out” messages, would you please open a support ticket with the title “False Positive Filtering”, and include the exact time(s) that you had trouble and your IP address? I’d really like to get this nailed down :)

Thanks!

David

I’m going to lock this thread down here so that everyone can see David’s instructions :) Thanks!
-Travis

by
by
by
by
by
by