4901 posts
  • Senior Reviewer
  • Support Staff
  • Envato Staff
  • United States
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 7-8 years
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
+6 more
MarkBrodhuber Staff says

Guys can everyone that’s having trouble please provide me with the test results from the 4 questions I asked at the bottom of page 2 of this thread? The information will really help the developers know where they should be looking.

699 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Europe
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • Sold between 50 000 and 100 000 dollars
3dbacks says

I send to Mark mail, but think this will not help

this moment, try via Edit send 3.times (160mb) from here this is 4 hours cca

nothing ???????????????

2541 posts
  • United States
  • Attended a Community Meetup
  • Author had a Free File of the Month
  • Bought between 50 and 99 items
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Has been a member for 5-6 years
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
  • Contributed a Blog Post
+4 more
CreatingDrew says
Guys can everyone that’s having trouble please provide me with the test results from the 4 questions I asked at the bottom of page 2 of this thread? The information will really help the developers know where they should be looking.

For everyones reference :)

  1. Confirm if they’re not behind a proxy http://whatismyipaddress.com/staticpages/index.php/advanced-proxy-test (should return false for all tests)
  2. Run a quick test at http://www.pingtest.net/ select the nearest location, once the test is complete click on the ‘Direct Link’ button to copy the results and email back to us.
  3. Turn off any antivirus before uploading
  4. Attempt to upload the file

Send this info to mark – sitemanager {at} videohive.net

5031 posts
  • Community Superstar
  • Elite Author
  • Community Moderator
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Beta Tester
  • Has been a member for 5-6 years
+6 more
felt_tips Volunteer moderator says

I’m having the problem as well (24th Feb). All files appear to upload correctly, then I get the page, then they’re erased except for one. (I’ll check whether it’s the last one next time I upload)

I’m not behind a proxy, I’m in Berlin (does that count as Eastern Europe?!)

My ping test was grade B. Pretty good all round. http://www.pingtest.net/result/11160889.png

I do a fair bit of ftping for work (although generally through an ftp client not a browser). I always get a good upload rate and rarely and interruption.

Hope this gets sorted out soon. It’s well frustrating. :)

-felt.

4901 posts
  • Senior Reviewer
  • Support Staff
  • Envato Staff
  • United States
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 7-8 years
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
+6 more
MarkBrodhuber Staff says

This is a very odd problem that the developers are still working on. I’ll pass your latest info along to them. Sorry for the inconvenience everyone!

6 posts
  • Serbia
  • Exclusive Author
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
roblack says

Hi guys ! Having the same problem with my first project file.

I’ve contacted Support and they are really looking to solve this so hold tight ;)

Also, i got some advice from them. Use IE8 and zip files with WinAce…that usually does the trick. I am trying that right now, will keep you posted.

My theory about this whole upload problem is speed and the time you spend on the upload page. That is why refreshing and posting it again works for some of you. So, if only ZIP file is more that 20-30 mb’s than i guess that should work.

I still haven’t try that, but i will tonight…i just have to wait to upload 250mb’s :) it will take “some” time.

Many thanx to Envatio Support and developers for trying to solve this issue, you have my support !!!

- Cheers !

emiN
6 posts
  • Serbia
  • Exclusive Author
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
roblack says

Refresh thing is a life saver.

I use Google Chrome. I uploaded ALL my files, pressed refresh, and files were still there.

Then i just filled out the form, and voala ! Upload DONE ! :)

I’ve also suggested to envatio the better way of uploading in 2 steps, that way, you don’t have to fill the form again if your upload fails.

Cheers ! emiN

1 post
  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
webfaith5 says

Well I’m having problems just trying to view the video files…running real slow and some not opening at all. If I can’t view the files, I cant buy them?

507 posts
  • Europe
  • Has been a member for 4-5 years
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Bought between 10 and 49 items
  • Referred between 10 and 49 users
  • Exclusive Author
5p1r17 says

Just uploaded 380mb project (it took about 2 hrs), filled all fields and page not found… RrrRrRRrRrrrr :(

58 posts
  • Argentina
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Author had a Free File of the Month
  • Beta Tester
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • Referred between 1 and 9 users
+1 more
yio says

I have tried several times, with Google Chrome and IE8 .

Here I answer those questions:

”...1.Confirm if they’re not behind a proxy http://whatismyipaddress.com/staticpages/index.php/advanced-proxy-test (should return false for all tests)...”

Proxy server not detected. IP 190 .193.73.115 rDNS FALSE WIMIA Test FALSE TOR Test FALSE Loc Test FALSE Header Test FALSE DNSBL Test FALSE

”...2.Run a quick test at http://www.pingtest.net/ select the nearest location, once the test is complete click on the ‘Direct Link’ button to copy the results and email back to us…”

Nearest location: Villa Gobernador Galvez (city beside my home town Rosario) Packet Loss: 0% Ping 32ms Jitter 10ms Your grade/ Line Quality: A IP 190 .193.73.115 Server: Villa Gobernador Galvez < 50 mi ISP : Prima S.A. (Fibertel) 3 stars 3.1/5 4/17/2010 1.01 AM GMT Here 04/16/2010 – 10:07 PM GMT -3 Im behind a Linksys WRT54G2 wireless router connected to an Arris TM602A eMTA (VoIP telephony) cablemodem

”...3.Turn off any antivirus before uploading…”

TOO MUCH TIME TO TURN OFF ANTIVIRUS , NO, NO, NO

4.Attempt to upload the file

FIRST PRAY GOD … ;-)

by
by
by
by
by
by