2 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • Ukraine
junk182 says

Finally! Uploaded! To VideoFX: I trIed refresh before but nothing. But after 10-15 refresh it’s start working! Thanx!

1537 posts AEdorde.com - After Effects Projects
  • Elite Author
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
  • Exclusive Author
  • Europe
  • Referred between 1000 and 1999 users
  • Has been a member for 4-5 years
  • Bought between 50 and 99 items
  • Author had a File in an Envato Bundle
+4 more
dorde says
I noticed that all zips are loaded with the same speed (1mb or 100mb – no matter). It’s strange! ?
sounds like my (old and solved) problem…
do you maybe have windows7 and nod32? :)
edit
Finally! Uploaded! To VideoFX: I trIed refresh before but nothing. But after 10-15 refresh it’s start working! Thanx!
great!! ;)
583 posts
  • Elite Author
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Has been a member for 6-7 years
  • Referred between 100 and 199 users
  • Bought between 100 and 499 items
+4 more
flashato says

page not found so,so frustrating….and no news about some fix… :(

1030 posts Massfocus
  • Elite Author
  • Exclusive Author
  • Sold between 50 000 and 100 000 dollars
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • Referred between 500 and 999 users
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Beta Tester
+3 more
Massfocus says
page not found so,so frustrating….and no news about some fix… :(

I had it today as well when i was updating a file. The solution for me was to just redo it 2 times and it worked the 3rd time. Frustrating indeed.

1030 posts Massfocus
  • Elite Author
  • Exclusive Author
  • Sold between 50 000 and 100 000 dollars
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • Referred between 500 and 999 users
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Beta Tester
+3 more
Massfocus says
page not found so,so frustrating….and no news about some fix… :(
I had it today as well when i was updating a file. The solution for me was to just redo it 2 times and it worked the 3rd time. Frustrating indeed.

Btw, i am sure this has been mentioned already but the last time i tried it when it worked, i used ctrl+r / ctrl+f5 after that i reopened firefox to try again and it worked.

583 posts
  • Elite Author
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Has been a member for 6-7 years
  • Referred between 100 and 199 users
  • Bought between 100 and 499 items
+4 more
flashato says
The solution for me was to just redo it 2 times and it worked the 3rd time. Frustrating indeed.
yes it give me the no page found after upload twice and 7 hour of upload each…(poor connection).I first successfully manage to upload the file(with all the tricks like order of upload,firewall off,and Indian smoke on :) ), but need to make some change at the file and re upload again.Same browser(chrome), same machine,same all but nothing to do.I m trying now again… :)
449 posts
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Exclusive Author
  • Referred between 100 and 199 users
  • Has been a member for 4-5 years
  • Bought between 10 and 49 items
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
Final_Step says

sorry to hear it my friend, but i have to say that i was having such a problem too ! hope it will be ok !

583 posts
  • Elite Author
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Has been a member for 6-7 years
  • Referred between 100 and 199 users
  • Bought between 100 and 499 items
+4 more
flashato says

I ve have a small issue, I m trying to update my thumbnails, but managed to upload only 4 of them.I assume there is a limit of upload per author per day right ? (I ve searched in the wiki pages, but could not find any rules about that.)
Thanks,
Arthur

175 posts
  • Author had a Free File of the Month
  • Bought between 10 and 49 items
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Exclusive Author
  • Germany
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 10 and 49 users
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
adintermedia says

I’ve got the same problem! I was uploading a 150mb file 3 times and every time the same messages appears (-> page not found) I asked the support and the said the just are working on that (20.06.2010). One thing i did on two projects was i uploaded the included tutorial (100mb) on a server and included a donwload link in the help file.

188 posts
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Exclusive Author
  • Bought between 50 and 99 items
  • Beta Tester
  • Grew a moustache for the Envato Movember competition
  • Europe
  • Referred between 1 and 9 users
  • Has been a member for 4-5 years
+1 more
Wlado says

Hey guys! As I mentioned earlier,I tried to upload the file but when the bar reaches 100% it simply disappear,like I never uploaded it. I tried to refresh few times,uploaded it 5-6 times,but nothing. Strangely,it only happens for the main ZIP file. Can’t figure out what’s the problem. I tried everything,alternate browsers (Chrome,Mozilla,IE..),turned off antivirus ,uploaded from smaller files to bigger but nothing….if anyone can help let me know,it’s really annoying..

by
by
by
by
by
by