755 posts All things are possible, for one who believes.
  • Won a competition
  • Located in Canada
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
  • Has sold $750,000+ on Envato Market
+8 more
TimMcMorris
says

I recently uploaded my first file last week ( and it was approved :) , however now using the same programs and formats to upload some new music, I’m receiving an error uploading anything. Anyone else experiencing and uploading problem, or is it just me?

I’ve done all the usual, the zip doesn’t contain any non-supported characters, I used win rar to upload (zip not rar), I’m using the latest firefox, etc. etc.

I know I could contact support, but thought I might try here first!

Thanks!

132 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 6 years
  • Has referred 1+ members
  • Has sold $250,000+ on Envato Market
  • Had an item featured in an Envato Bundle
+4 more
AudioQuattro
says

I´m not sure as that never happened to me, but there´s an info box on the upload page saying that using the latest win zip version could cause upload problems. Maybe you should try with another archive utility. Hope that helps…

755 posts All things are possible, for one who believes.
  • Won a competition
  • Located in Canada
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
  • Has sold $750,000+ on Envato Market
+8 more
TimMcMorris
says

Thanks AudioQuattro,

I was using the same utility as before when it worked, but I decided to install a different version anyway and re-started my computer, and now everything works, so maybe it was that :).....so the story goes as usual, when the site doesn’t work, more often then not, it’s your own computer, not the site.

by
by
by
by
by
by