308 posts
  • 8 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 2
  • Beta Tester
+4 more
BrianCoyDesign
says

Has anyone else had issues when switching between marketplaces recently? I get password has changed since last visit on all the marketplaced but graphic river.

1914 posts
  • Weekly Top Seller
  • Envato Team
  • Canada
  • Exclusive Author
+9 more
TPN
Envato team
says

Hey Fandom,

I just switched through all the marketplaces with no problems. :)

2792 posts Bird is the word..
  • Top Monthly Author
  • Trendsetter
  • Weekly Top Seller
  • United States
+11 more
jonathan01
says

yup always had this issue since the redesign… It doesn’t happen all the time though – it’s just weird.

1111 posts
  • Top Monthly Author
  • Weekly Top Seller
  • Author Level 8
  • Elite Author
+13 more
ranfirefly
says

I had this issue since the redesign also…
Seems like it happens only when I used FF browser, but everything is alright now since I upgraded to the new Firefox. I really don’t know what it was. weird indeed.

2792 posts Bird is the word..
  • Top Monthly Author
  • Trendsetter
  • Weekly Top Seller
  • United States
+11 more
jonathan01
says

my issue was not with Firefox – was with safari on mac so I don’t think it’s a browser issue – not sure.

1744 posts Building the Web.
  • Top Monthly Author
  • Trendsetter
  • Weekly Top Seller
  • Beta Tester
+10 more
ZoomIt
says

had this problem on Chrome, Win 7
just deleted all my cookies and cache , re-logged in and it works just fine now

308 posts
  • 8 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 2
  • Beta Tester
+4 more
BrianCoyDesign
says

Thanks for the heads up. I was on IE7 having the issue. I noticed the same issue with firefox 3.5.1 they must be sharing the cookies. I’ll delete and try.

69 posts
  • 6 Years of Membership
  • Australia
  • Collector Level 1
  • Exclusive Author
+1 more
Devan
says

I use FF and have no problems. I’m sure it is a cookie issue so if it bothers you I would do what ZoomIt said: delete all your cookies from your various browsers and retry :)

I think this is especially the case if you have the same cookies from before the redesign (I could be making this up though lol)

180 posts
  • 5 Years of Membership
  • Collector Level 1
  • United States
SuperMario290
says

I had the problem with Chrome after the redesign but yeah, I just did what Devan said and cleared my cookies and all works well now.

by
by
by
by
by
by