686 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 4 years
  • Has referred 10+ members
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Has collected 1+ items on Envato Market
+4 more
ZtarrZound
says

Probably my fault since ive upped a new track for the first time in 5 months causing the system to say WTF! Sorry guys…..

2471 posts Small, but tough
  • Has referred 1000+ members
  • Has sold $125,000+ on Envato Market
  • Has been a beta tester for an Envato feature
  • Has collected 100+ items on Envato Market
+12 more
EFEKT_Studio
says

Probably my fault since ive upped a new track for the first time in 5 months causing the system to say WTF! Sorry guys…..

haha :D Bad luck mate :D

3191 posts
  • Became a Top 20 Author of the Month
  • Had an item that became a weekly top seller
  • Member of the Envato Team
  • Has sold $40,000+ on Envato Market
+21 more
scottwills
Envato team
says

The devs have now fixed this issue. :)

5303 posts
  • Became a Top 20 Author of the Month
  • Had an item that became a weekly top seller
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
  • Has sold $125,000+ on Envato Market
+11 more
felt_tips
Moderator
says

Nice one, devs!

@Ztarr… actually it was my fault for buying a track today for the first time in ages. :-)

331 posts
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Made it to the Authors' Hall of Fame
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Has been part of the Envato Community for over 3 years
MValentino
says

The devs have now fixed this issue. :)

...I don’t know: if you click on the player in the thumb preview, it disappears, and the player in the item page is not loaded at all…

38 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 4 years
  • Located in Australia
  • Has collected 1+ items on Envato Market
  • Member of the Envato Team
+1 more
stevehodgkiss
Envato team
says


The devs have now fixed this issue. :)
...I don’t know: if you click on the player in the thumb preview, it disappears, and the player in the item page is not loaded at all…

It appears to work fine on OSX/Chrome. What operating system and browser are you using?

331 posts
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Made it to the Authors' Hall of Fame
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Has been part of the Envato Community for over 3 years
MValentino
says



The devs have now fixed this issue. :)
...I don’t know: if you click on the player in the thumb preview, it disappears, and the player in the item page is not loaded at all…
It appears to work fine on OSX/Chrome. What operating system and browser are you using?

Windows xp professional: same problem with firefox, opera and internet explorer, no problem with chrome

No problem in windows 7

38 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 4 years
  • Located in Australia
  • Has collected 1+ items on Envato Market
  • Member of the Envato Team
+1 more
stevehodgkiss
Envato team
says




The devs have now fixed this issue. :)
...I don’t know: if you click on the player in the thumb preview, it disappears, and the player in the item page is not loaded at all…
It appears to work fine on OSX/Chrome. What operating system and browser are you using?

Windows xp professional: same problem with firefox, opera and internet explorer, no problem with chrome

No problem in windows 7

It sounds like you don’t have flash installed. Chrome comes bundled with it’s own version of flash player so that’s probably why it works on Chrome but none of the others.

Could you try installing flash player and see if that helps?

331 posts
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Made it to the Authors' Hall of Fame
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Has been part of the Envato Community for over 3 years
MValentino
says

It sounds like you don’t have flash installed. Chrome comes bundled with it’s own version of flash player so that’s probably why it works on Chrome but none of the others.

Could you try installing flash player and see if that helps?
I already had it installed, but I installed it again from your link, to be sure, and nothing changed, same problems… Everything was working fine till about 3 or 4 hours ago (at least in item page), I haven’t changed none of my settings, except now installing again flash player…
38 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 4 years
  • Located in Australia
  • Has collected 1+ items on Envato Market
  • Member of the Envato Team
+1 more
stevehodgkiss
Envato team
says


It sounds like you don’t have flash installed. Chrome comes bundled with it’s own version of flash player so that’s probably why it works on Chrome but none of the others.

Could you try installing flash player and see if that helps?
I already had it installed, but I installed it again from your link, to be sure, and nothing changed, same problems… Everything was working fine till about 3 or 4 hours ago (at least in item page), I haven’t changed none of my settings, except now installing again flash player…

I’m running through some additional tests on Windows XP – will update this thread shortly.

by
by
by
by
by
by