848 posts
  • 5 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 3
  • Beta Tester
+3 more
SBJEWEL
says

After upload my all files when i hit the last bottom upload button then appears this…

:sick: :sick:

Is there something wrong ! It’s happened four times to me now. what should i do ?

750 posts
  • 4 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 3
  • Bundle Boss
+5 more
guitarjock
says

I usually get this when the site is under system maintenance. It is possible that is what is happening. I usually wait about 30 minutes to an hour and try again, and it works.

275 posts
  • Trendsetter
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 5
  • 5 Years of Membership
+2 more
Anjum
says
guitarjock said
I usually get this when the site is under system maintenance. It is possible that is what is happening. I usually wait about 30 minutes to an hour and try again, and it works.

Same

848 posts
  • 5 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 3
  • Beta Tester
+3 more
SBJEWEL
says
guitarjock said
I usually get this when the site is under system maintenance. It is possible that is what is happening. I usually wait about 30 minutes to an hour and try again, and it works.

It’s been two hours man….. i tried again but same result ! Maybe i should wait a bit more, it sucks man…. :sick:

6839 posts
  • Envato Team
  • 5 Years of Membership
  • Canada
  • Envato Live Participant
+13 more
KingDog
Envato team
says

Strange. Have you sent a support request? I’ll also ask around.

848 posts
  • 5 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 3
  • Beta Tester
+3 more
SBJEWEL
says
KingDog said
Strange. Have you sent a support request? I’ll also ask around.

No i did not ! But why should i sent a support request ?

848 posts
  • 5 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 3
  • Beta Tester
+3 more
SBJEWEL
says
KingDog said
Strange. Have you sent a support request? I’ll also ask around.

Sorry forgot to contact with support ! Here is the Ticket number…. Ticket ID: 147891 still not working ! :sick: Can you please check this problem. Thank you for your support. :)

4151 posts After Effects Templates
  • Author Level 8
  • Elite Author
  • Top Monthly Author
  • Weekly Top Seller
+12 more
miseld
says

@ SBJEWEL | Try to upload your files via FTP .

6839 posts
  • Envato Team
  • 5 Years of Membership
  • Canada
  • Envato Live Participant
+13 more
KingDog
Envato team
says

Thanks! Support will look into it for you :)

848 posts
  • 5 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 3
  • Beta Tester
+3 more
SBJEWEL
says
miseld said
@ SBJEWEL | Try to upload your files via FTP .

Brother not that problem…. I think you did not understand what i said ! All files are saved…. Just did not work when i just hit the bottom last upload button for review my files ! Thanks for your word. :)

by
by
by
by
by
by