119 posts
  • Exclusive Author
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • Haiti
Rameau says

Did anyone else notice this?

341 posts
  • Grew a moustache for the Envato Movember competition
  • Microlancer Beta Tester
  • Europe
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred more than 2000 users
  • Bought between 100 and 499 items
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
krafti says

works fine here, i have fb button!

388 posts
  • Sold between 1 and 100 dollars
  • Has been a member for 1-2 years
  • Exclusive Author
  • Microlancer Beta Tester
  • Bought between 1 and 9 items
  • Portugal
Dfinepixel says

Works with me too, what browser are you using?

1023 posts
  • Exclusive Author
  • Europe
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
  • Has been a member for 2-3 years
  • Referred between 50 and 99 users
  • Bought between 1 and 9 items
TanyDi says

I have Chrome + Win7 and I have the same problem for some of my item’s pages. But I have only 2 visible buttons – Twitter and Pinterest and this is only for my Graphicriver items. Everything is ok for Photodune item’s pages and when I use Firefox browser. I have this problem for a few months and I don’t know the reason.

119 posts
  • Exclusive Author
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • Haiti
Rameau says

I’m using the latest version of Google Chrome. It was like that on every marketplace :/ Now it’s working fine on every marketplace :) Maybe some dev checked this for us.

645 posts
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Bought between 10 and 49 items
  • Referred between 10 and 49 users
omar_almudaries says

Work perfect with Google Chrome (Win.7) :)

by
by
by
by
by
by