2486 posts Premium Scripts, Plugins and Themes
  • 8 Years of Membership
  • Affiliate Level 5
  • Author Level 8
  • Beta Tester
+9 more
LucidStudios
says

I have seen this “Whoops, Something Broke!” message at least 20 times today.

Anybody else getting same “Whoops, Something Broke!” message?

1689 posts Envato Elite Author
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 8
  • Collector Level 1
  • Top Monthly Author
+8 more
Tean
says

I havent been getting this today, but I do get it occasionally.

639 posts
  • Author Level 2
  • Collector Level 2
  • Exclusive Author
  • 3 Years of Membership
+1 more
Crakken
says

Never saw this on here.

2541 posts
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 2
  • Collector Level 3
  • United States
+9 more
CreatingDrew
says

No issues here so far, was there some specific steps you took when this happened or was it just random? :)

544 posts
  • 5 Years of Membership
  • Exclusive Author
  • Author Level 4
  • Collector Level 2
+2 more
Farley_Design
says

Just got one, seems to be random.

46 posts
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 3
  • 3 Years of Membership
  • Greece
+1 more
TonyDig7
says

I have the same problem I tryed to upload a file 10 times, and I got the same message…

2541 posts
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 2
  • Collector Level 3
  • United States
+9 more
CreatingDrew
says

@Farley – Do you remember what page you were trying to load?

@Tonydig7 – Can you ensure you’re uploading everything correctly, try again, and if you still have issues – take some screenshots and submit a ticket so we can look closely at it?

Thanks all, sorry for any issues or errors you’re running into but I appreciate your help :)

544 posts
  • 5 Years of Membership
  • Exclusive Author
  • Author Level 4
  • Collector Level 2
+2 more
Farley_Design
says

I clicked on the Forums link, got the Whoops page and since then everything was fine.

46 posts
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 3
  • 3 Years of Membership
  • Greece
+1 more
TonyDig7
says

@Farley – Do you remember what page you were trying to load?

@Tonydig7 – Can you ensure you’re uploading everything correctly, try again, and if you still have issues – take some screenshots and submit a ticket so we can look closely at it?

Thanks all, sorry for any issues or errors you’re running into but I appreciate your help :)

I tryed to upload this file a lot of times. Everything is correct. I asked envato support for help…

2486 posts Premium Scripts, Plugins and Themes
  • 8 Years of Membership
  • Affiliate Level 5
  • Author Level 8
  • Beta Tester
+9 more
LucidStudios
says

It happens randomly on all pages e.g. Earnings, Statement, Forums etc.

by
by
by
by
by
by