756 posts All things are possible, for one who believes.
  • Weekly Top Seller
  • Elite Author
  • Canada
  • Author Level 11
+11 more
TimMcMorris
says

I have noticed a few bugs in the AJ wordpress audio player that I wanted to point out – they are small, but annoying none the less.

The main thing is that if you click the first song in a playlist of more then 1 songs, the song does not play. Either you have to click the small play button at the very top of the player, or any other item in the playlist. Once you click any item but the first one, you can then play the first song – just not to begin with.

The second thing is that the AJ logo link should still retain the referral id. If you click the buy button it ads it there – it’s no different if they click 2 cm over to the right and hit the AJ logo….they are still coming from our websites, so the referral id should still be there also.

Thanks very much! I am just throwing this out there, but will also send a message to support as well :)

544 posts Think pink.
  • Power Elite Author
  • Winner
  • Top Monthly Author
  • Trendsetter
+10 more
pinkzebra
says

Good to know. I’m about to implement the player in a website and have no experience yet with it. Those sound like issues that need addressing. Thanks for pointing them out.

445 posts
  • Top Monthly Author
  • Weekly Top Seller
  • Elite Author
  • Collector Level 4
+6 more
thesecession
says

I noticed mine autoplays sometimes even though that feature is turned off. I think it only happens in google chrome.

by
by
by
by
by
by