229 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years
Stykman Purchased

One more: If I change the Blog Page to the_excerpt(), it defaults to the excerpt length that is set in the options panel. If I increase the excerpt length in the options panel any sidebar or footer widgets I show “Recent Posts with excerpts” will be affected by this. Is there a way to override the options panel by adding an excerpt length for just the blog page?

internq7

I’m afraid it’s set globally.

Why don’t you explicitly provide the Excerpt text in the dedicated “Excerpt” text box under the Post when you edit it. If you don’t see that box, you can enable it from the top right corner “Screen Options”.

Regards

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Good looking theme – very easy to get started. I am having some difficulty, though, embedding my own forms on pages.

When I try to put a pair of fields next to each other:

Your name:   input

They always end up with the firstName input, then on the next line the lastName input.

It seems to me this is a .css issue. Am I correct? Is there something I can do to fix this?

internq7

Hi,

everything comes down to you ability to work with HTML and CSS , I suggest you go through some examples and tutorials online, which the web is abundant of, demonstrating to you how you can manipulate HTML elements, etc.

Here’s a bunch of resources that might help:
Basic HTML /XHTML and CSS :
http://www.w3schools.com/ ( http://www.w3schools.com/css/ ) http://www.w3schools.com/html/html_xhtml.asp
http://www.csstutorial.net/
http://www.htmlgoodies.com

Regards

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Yeah – thanks for the helpful reply.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

OK – I’m going to ignore the first reply, condescending as it was, and try this again … since I paid my money a feel that I deserve a more useful answer.

I have scoured your .css for a fair amount of time last night and this morning without finding WHAT is causing my input fields to be separated by a

<br />
(WHICH I DIDN ’T PUT THERE ) and why my input fields are limited to 152 px wide.

I created a DIV with a unique class … that div has a width of 100%, which by my calculations should be in the vicinity of 625px if it is placed in the regular content area of a page. Within that DIV , I have placed two fields like such:

<div class="cjrForm" id="ownerForm">
<input name="firstName" id="firstName" type="text" placeholder="First Name" />&nbsp;<input name="lastName" id="lastName" type="text" placeholder="Last Name" />
</div>

But when the page is rendered the code looks like this:

<div class="cjrForm" id="ownerForm">
<input name="firstName" id="firstName" type="text" placeholder="First Name" />
<br />
<input name="lastName" id="lastName" type="text" placeholder="Last Name" />
</div>

Now it should be pretty apparent to anyone reading this … even with a basic understanding of html / css … that you have SOMETHING in your css which is overriding my desired formatting. I can’t find what that is.

All I’m asking is what that might be and how I can override it within my DIV ?

Some specific assistance would really be appreciated. Thanks in advance!

internq7

Hi,

can you email me with a link to the page in question and I’ll see what the problem in this situation is. You can send me an email through my Profile page. Scroll down the page (bottom right) and you’ll see the contact form in there.

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Situation resolved. Apparently this is quite an ongoing issue with WP – NOT with THIS THEME !

My apologies – I had no idea WP could be at the core of the issue. The theme is solid … WP is entirely the culprit here.

WP has had an ongoing bad habit of inserting unwanted paragraph and line break tags in pages and posts for YEARS . One would think that I would have run in to this sooner while hosting and maintaining over 20 WP sites, but this was my first encounter of the worst kind.

The FIX is a plugin called “Disable wpautop”

http://www.urbangiraffe.com/plugins/disable-wpautop

I hope this helps anyone else who may encounter the problem. And a big THANK YOU to internq7 for following up and checking my project promptly to help me nail down what was going on!

Jeff

internq7

Jeff,

glad you have it resolved, and thank you for sharing the plugin with the rest of us.

Please do not hesitate to post again should you require any additional assistance in the future.

Regards

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Well I am back and ‘stuck’ on another specific relating to this theme. I set up a class for a table I’m rendering … yes, a real data table according to the intended use of tables … not a table to ‘shortcut’ layout. The table has its’ own unique class and in the .css I have been trying to force some padding for the text as it all slams right up against the 1px left border. Can’t get it to work – it seems like something in the theme css may be “forcing its’ will” on my table.

Any thoughts? I just need a couple pixels,

Thanks for whatever help you can offer!

Jeff

internq7

Hi Jeff,

I’ll ask you to email me a link to the page in question where you have the table. You can send me an email through my Profile page. Scroll down the page (bottom right) and you’ll see the contact form in there.

Regards P.S. Please include the above description of the issue in that email

  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • Sold between 100 and 1 000 dollars

Now with the launch of Wordpress 3.3 I hope all will be fine with this template… :-) Me ready to upgrade to WP 3 .3

and yes I have another question….

If I change to template U-Design will it be lot of work to synchronise the theme (...offf that will be lot of work :( )

internq7

Yes, it is compatible, I didn’t have to update anything, the theme is working fine.

If you switch to U-Design, it will be some work, but it should be fun to work with U-Design, you can customized all the colors from the backend. :)

Regards

prosenjeet

I am really sorry to be here again with an issue….

Since I upgraded to 3.3 I see the menu shows a little different. If you visit the home page, the “Home” as well as the “Download” button is highlighted.

Check: http://lucknowwebs.com

And some of the pages when visited do not have the menu button highlighted… 1) What I enjoy 2) Tutorials

Any help will be appreciated.

internq7

Hi,

I just double checked and the menu works fine with WP3 .3., so this must be specific to your install. Try setting up your menu from the “Appearance -> Menus” system.
More here:
WordPress “Appearance ? Menus” Setup:
http://www.youtube.com/watch?v=ybow7FytaKw

if this doesn’t help then I’ll need backend admin access to your site to have a look. You can send me an email through my Profile page. Scroll down the page (bottom right) and you’ll see the contact form in there.

Regards

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi, just purchased , looking good, most is covered, but can’t seem to find how to switch styles – no doubt it will be me – but can you point me in right direction.

Many thanks

internq7

Hi,

thanks for the purchase,

should be under the “Appearances -> B. Success” page on the right hand side.

Regards

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years

Wow – nice quick response bro – I had view set to one column and once I changed to 2 it show up – many thanks

internq7

Great!! :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Could also not find the point, where I could change the colorstyle. (WP 3.3.1-de_DE).

internq7

Hi, make sure from the “B. Success” options page that you click on the “Screen Options” in the top right corner and select the “two column” layout, this should make the options area for choosing the style appear.

Regards

Default-user

Hi, sorry I think I have flagged your answer as inappropriate, this was not my intention. I have misunderstanded the ‘report’ function. Your answer solved my problem and I am happy!

Instead I would ask, if you know any function to do a search over the comments at the themforest site.

Regards

internq7

No problem, it happens.. :)

No, I don’t, this is why with my newer themes I actually created an external support forum with search capabilities. What are you looking for?

Regards

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Sorry I am a WP newby. At the BACKend at ‘Design-Menu’ I cannot remove an item, i.e. page, from an existing menu. I am not sure if this is an issue of the theme. But perhaps you can help me.

internq7

Hi,

if you use the new WordPress menu system it’s super easy to manipulate the menu items, here’s a tutorial on how to use it.
WordPress “Appearance → Menus” Setup:
http://www.youtube.com/watch?v=ybow7FytaKw

Regards

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, nice video – but does not answer my question how to remove an item i.e. page from an existing menu.

Regards

internq7

well, I’m sure you can figure it out on your own, if you look closer you’ll see that each item has a “Remove” link in the bottom left

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi, getting on well with putting all this together, but have 1 silly issue on home page, template is set to default, but the homepage widgets (the three for the central copy) refuse to show anything – tried plain text, calendar etc etc but nothing shows – have you any ideas where I might have lost the plot – all the best

internq7

Hi,

try this, Settings -> Reading -> Front page displays and select “Your latest posts”

Regards

internq7

Something’s either wrong with your site then or you’re viewing cached version of the site. If you have any caching WP plugins active, make sure to purge all the cache to see the changes.

Regards

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi, unfortunately that only allows posts to appear on that page – nothing appears from the widgets – tried turning off plugins one by one, and then all – still no joy – any ideas?

thanks

internq7

Something’s either wrong with your site then or you’re viewing cached version of the site. If you have any caching WP plugins active, make sure to purge all the cache to see the changes.

Regards

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • United States

Hey there, just bought the theme – great job :)

I was wondering how it would be possible to disable cufon? I’m looking to just use plain text/Arial.

Thanks

internq7

Hi,

thanks for choosing my theme!!

Please email me and I’ll give you the instructions. You can send me an email through my Profile page.

Regards

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, I am using the portfolio template of a page. In my post I have inserted the image as explained in your documentation.

If I select the portfolio page at fontend I see only the image, no content text, no excerpt and no excerpt link to the post.

Is this an issue of me, wordpress or theme? Can I change this behaviour?

Regards

internq7

Hi,

please refer to the Documentation that came with the theme on how to setup the Portfolio section, it should be under section “D) Portfolio Section”. In there you would find a description on how to add description to Portfolio items with the help of custom field “itemDescription”.

Regards

Default-user

Thank you very much, you are all right – it runs well after this change!

My first impression about your theme is very good!

Also a commendation for the professional support .

But just another question about the portfolio template. At the top of the page there is a title “Categories:” and a link to “All”.

What can I do to remove title and link?

Regards

internq7

OK, for that I need you to email me and I’ll email you back a screenshot of the code you need to change. You can send me an email through my Profile page.

Regards

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, your theme’s rock! By the way, after installing your theme, I got random link on my login page. It’s located on the bottom left side of the page :

Expand

next previous

Close

Previous

0/0

Next

How can I remove them? Thank you

internq7

Hi,

those links come from prettyPhoto script email me and I’ll see what I can do to fix this.
You can send me an email through my Profile page.

Regards

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello,

I am very interested in purchasing one of your wordpress themes, great stuff! I did have a quick question before I make a purchase.

How easy is it to change the sub-pages that you have set up already on your demo websites? (home, about portfolio, features, blog, etc?)

I am looking to purchase this wordpress theme for my business which will require the following sub-pages (home, about us, clients, contact us, services, request a quote)

A quick explanation will do, I appreciate the help in advance so that i can make a purchase soon!

Thanks,

Drew

internq7

Hi Drew,

when you install the theme initially it will not come with any pages. The pages are supplied by WordPress, so you would create as many pages as you wish from the WordPress UI.

Regards

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Ireland
  • Referred between 1 and 9 users

Hi Andon

Just updating a clients site-pretty photo isnt working- after update to 3.3.1

so portfolio images dont open in a lightbox :(

Not a fault with the theme,but can you suggest a way around it?

internq7

Hi,

could you please email me a link to the site. You can send me an email through my Profile page.

Regards

  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • Sold between 100 and 1 000 dollars

Though I have mailed you about this, I thought I may post it here too.

I am trying to use bbPress Forum with your template but the layout of the forum looks hay-way and when I open the “Business Success”Options page, I see the following line at the top:

Your active theme does not include bbPress template files. Your forums are using the default styling included with bbPress.

Can you suggest how to use bbPress forum on this lovely template properly.

Thanks in advance.

internq7

Hi,

you would have to see how bbPress allows for accommodating current theme, most likely some files need to be edited or maybe bbPress files need to be added to the theme, don’t know, haven’t used bbPress, so just go over their documentation and instructions on how to make a theme compatible and let me know if you have further more specific question or if you’re stuck on something.

Regards

by
by
by
by
by
by