231 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
myryam Purchased

Hola

El año pasado compré su tema y me funcionaba bien, pero este año al volver a instalar su plantilla no puedo subir con facilidad los slides. Tengo la versión de Wordpress 3.5. Puede decirme cuál es el problema y cómo solucionarlo?

Muchas gracias

ThemeGoods

English please.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
olekarst Purchased

Hi, the slider has stopped working. When I try to add new sliders, they don’t show up. I’ve innstalled the latest verion of the theme.

Thanks for helping me. Ole K

ThemeGoods

Please check. There are javascript conflicts between theme’s script and plugin’s script. Try to disable all plugins

  • Bought between 1 and 9 items
  • France
  • Has been a member for 0-1 years
hbutaye Purchased

From my downloads, I have only the 1.2 version, not 1.3

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hola, primero felicitaros por el tema, le estoy utilizando para mi propio portfolio y me encanta. Tengo un problema, ¿cómo cambiar el texto que aparece en inglés, como por ejemplo name, message o frases como continue Reading, etc? He mirado el archivo wp-config y está definido en español (‘WPLANG’, ‘es_ES’ ). Estoy intentando localizar los archivos con extensión .pot y no los encuentro dentro del tema, además de no encontrar la subcarpeta dentro del tema lenguaje, que es donde creo deben estar. Por favor indíqueme cómo proceder. Muchas gracias.

Default-user

Hola, finalmente lo he encontrado, estoy modificando en los archivos php correspondientes las palabras a modificar para español. Gracias.

ThemeGoods

English please.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
Ris_95 Purchased

Hi Peerapong,

Is it possible to rename the title for the section “Recent Blog Post” and “Recent Work” or “Filter by set” ?

I can’t find on the code…

Thanks

ThemeGoods

You can edit po file using POedit app in /languages folder of theme to translate.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
SloD Purchased

Hi Peerapong,

I’m having trouble changing the font on the Home Blog (called “news & articles”). It’s correct on the actual blog pages (Helvetica) but defaults back to Andale when it’s pulled onto the Home page. You can have a look here:

http://www.elementsgroup.com.au/

Can you help?

Many thanks

ThemeGoods

Edit your homepage content using visual editor in “HTML” mode. And remove “pre” tags there.

Default-user
SloD Purchased

Thanks peerapong, we’ve solved it.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Greetings Peerapong.

I am trying to create a child theme with 8 Cells. The theme works with my content but I am loosing the themes style formating….

http://magickearthdesign.com/

Here is the style.css in the child theme folder….

/* Theme Name: 8Cells Child Theme URI: http://example.com/twenty-thirteen-child/ Description: 8 Cells child theme Author: Peerapong Pulpipatnan Author URI: http://example.com Template: 8Cells Version: 1.3 */

@import url(”../8Cells/style.css”);

Thank You.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi ! I’m completely new to Wordpress, and I just purchased your beautiful theme to make a great portfolio. However, when I try to see the page portfolio, there is a message coming : “Warning: include(.../wordpress/wp-content/themes/8Cells/templates/template-portfolio-single.php): failed to open stream: No such file or directory in /homez.348/ordesign/wordpress/wp-content/themes/8Cells/single.php on line 17 AND Warning: include(): Failed opening ’.../wordpress/wp-content/themes/8Cells/templates/template-portfolio-single.php’ for inclusion (include_path=’.:/usr/local/lib/php’) in …/wordpress/wp-content/themes/8Cells/single.php on line 17” What can I do to see my portfolio ??? Thank you for your answer.

Olivia

ThemeGoods

You can create a page, select “Portfolio…” as page template.

Theme documentation’s located in your downloaded file from Themeforest

Please follow the theme’s instructions in /manual/index.html it will help you get through all theme features.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello, how do I remove the line under titles, e.g. in the blog. There is 1px line with the color I chose for “Link color” in the 8cells settings, but I can’t find it in the css. I don’t mean the long one which goes full width but the short one which is just as long as the title.

Thank you

ThemeGoods

Hi,

Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

Default-user

Hi, please see here: http://i.imgur.com/wbMeUmN.png this a screenshot from the blog/news. I want to remove the dark line which crosses out the word.

ThemeGoods

Provide URL of page which has issue please.

ThemeGoods
Open /css/screen.css find ”.post_header h3 a” add
border: 0 !important;
Default-user

Great, thank you!

ThemeGoods

You are welcome ;)

Btw, Could you help me rate for the theme please?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Greetings Peerapong/support.

Re: 8 Cells Theme. I tried to add an img html tag into the ‘tagline’ section in wordpress. I deleted the image (I deleted the img tag from the ‘tagline’ section) and now my menu appears hidden when you enter the site but does appear once you click or begin to navigate the site. Also when you refresh the page the menu becomes hidden again. *Also the homepage seems to shift its orientation left a few pixels compared to the other pages and I can’t know if this is related to the same issue? I am wondering if I have accidentally changed code when I tried to add and delete the img tag into the tagline.

It seems to have the same menu hiding issue now when I upload a previously backed up version of my theme which previously was working fine?  Any idea what is going on and how I can fix this?
http://magickearthdesign.com/

Thank You!

Nat.

ThemeGoods

Hi,

Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

Also did you edit theme code?

Default-user
Here are some screen shots: http://postimg.org/gallery/2c6mljpk/ba9f2317/

I have not changed theme code but I have edited css.

The problem occurred when I tried to insert the code below into the ‘tagline text’’ area on the wordpress user dashboard. The ’’tagline text’’ is in the 8cells settings section under Homepage options.See screen shot.

Here is the code I had entered:

img style=”border-top: 1px solid #e6d4bb;” src=” http://www.magickearthdesign.com/wp-content/themes/8Cells/images/unnamed.jpg ” alt=”Magick Earth Design”

*The code and the image worked fine but later I deleted this image and code and my Main menu stopped appearing when I entered the site after that. *See screen shots provided of my menu as it doesn’t appear and as it should appear. As soon as you navigate the site then the menu re-appears. So the menu is only hidden (disappears) when you initially enter the site or when you refresh the page. Then it reappears as soon as any navigation is made.

I can only presume that adding the img tag into the tagline area altered something?? My hope is that you can assist to direct me to an understanding of the issue.

http://magickearthdesign.com/

Thank You!

Nat.

ThemeGoods

Tagline doesn’t support HTML code. Also I think you did edited theme code as you can compare to demo site. It looks totally different.

Default-user

Hi Peerapong. It was a long month and I had to ask around alot but I did finally figure out that the problem with my menu disappearing act was a cufon conflict with chrome, as it was only happening in chrome. My freind temporarily disabled the cufon code for now. And I was told by another person with the problem that I should try a cufon refresh code. As I did swap the original cufon file I won’t expect you to troubleshoot that issue. Until my friend disabled the cufon I did not touch the php files but I had altered values in the style CSS file quite a bit as to why it looks totally different.

I have some unrelated bugs related to your theme logistics that you should be able to help me with…..

1 – The content template page is missing the words; “name”, “email”” and “message” in the window boxes. *see content page.

http://magickearthdesign.com/

2 – The homepage was inserting code after the footer. I followed the instructions in your troubleshooting section to change the reading options which fixed the bug BUT now my homepage does not link back to the original homepage with the slider. Is this a permalink issue? I want the homepage to include the slider and/or link to the default homepage that has the slider.

3 – Portfolio: When you click on my portfolio thumbnails I want a style box with a title to appear the same as in your sample theme web site. I see where you can make short code but I don’t know where I am supposed to insert it?

Thanks Peerapong. I appreciate the assistance!

Natasha.

Default-user

Hi Peerapong. Is there a more efficient method to reach you concerning support of the 8 cells theme I purchased? I am really needing some theme support especially with the Homepage issue and the portfolio issue I have listed in the post above.

Perhaps there is an active board or an email I can reach you at.

Thank You.

ThemeGoods

Hi,

If you made changes on theme code then I can’t support on it because the issue might comes from your code changes and it’s not included in general theme support.

I can support only you use standard theme code and functions.

Default-user

Yes I understand. As to why my previous inquiries were strictly related to standard them code function issues!. Here they are again.

1 – The content template page is missing the words; “name”, “email”” and “message” in the window boxes. *see content page.

http://magickearthdesign.com/ 2 – The homepage was inserting code after the footer. I followed the instructions in your troubleshooting section to change the reading options which fixed the bug BUT now my homepage does not link back to the original homepage with the slider. Is this a permalink issue? I want the homepage to include the slider and/or link to the default homepage that has the slider.

3 – Portfolio: When you click on my portfolio thumbnails I want a style box with a title to appear the same as in your sample theme web site. I see where you can make short code but I don’t know where I am supposed to insert it?

Natasha.

ThemeGoods

It’s not standard code at all. Your site is totally different from demo site because you DID edit theme code and it’s cover in general theme support.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Turkey

Do you thinking about an update? Current package is not working with Wordpress 3.9. There is a lot of js erros.

ThemeGoods

Hi,

Please check. There are javascript conflicts between theme’s script and plugin’s script. Try to disable all plugins

If you still have the issue, provide URL of your site please.

ugurterzi

First of all the javascript conflicts are about Wordpress admin. Not related with frontend. So you may know some. In the meantime I can not share the url from here. But I will shared to your mail address. Thank you.

by
by
by
by
by
by