20 comments found

This template looks really beautiful! I wish you happy sales!

ExigoDesign

Thanks for the kind words :). GLWS as well.

Is this avail in wordpress?

NICE JOB BTW…

ExigoDesign

Not at the moment, but we have plans to do it if sales go relatively well for this one :)

Hey ! Beautiful work, good luck with sales :)

ExigoDesign

thank you :)

Aether , doesn’t work at all on my iPhone 3GS Menu do not work, will not scroll.

ExigoDesign

Hi, thank you for your interest.

Aether isn’t responsive at this time, so it wasn’t built for mobile devices. However, we intend to focus on the mobile issues in a future update when we’ll make it responsive. So at the moment, we’re trying to gather feedback, and figure out what areas need more work.

Is the only problem you’re getting the fact that you cannot scroll, or something about the navigation not working (does it show but doesn’t react to clicks, or it doesn’t show at all)?

Also, the template has a lot of hover animations, which handheld devices cannot offer (since you can only click on items), so the mobile version will have to be toned down quite a bit from the desktop one.

Anything you can add will help us a lot. Thanks for your time :)

ExigoDesign

We fixed those problem in the latest update (V1.1 – 24 Aug, 2013). Please let us now if you still have issues. Thank you.

Awesome theme, but there are some responsive issues, please fix them, then good luck with sales.

ExigoDesign

Hi, as stated above, the template is not built to be responsive at this time.

ExigoDesign

Responsive issues FIXED :)

Awesome work! :)

gizmocs Purchased

Great Template, bought it today and waiting for iPad/iPhone compatibility please!

ExigoDesign

I’m working on it as we speak but it will take some time.

ExigoDesign

We fixed the compatibility problems starting 1.1 update.

Default-user
gizmocs Purchased

unfortunately the page doesn’t scroll on iPhone. It’s fine initially but once you go to new section and animation kick’s in, you unable to scroll. Also the IE10 works in compatibility mode http://www.pdrsystem.pl/site1.html see it here.

Let me know if you like to discuss this over the telephone or remote desktop.

Best, Jakub

gizmocs Purchased

also site is crashing IE10

ExigoDesign

We’ll look into it for the Responsive update. Thanks for letting us know :)

ExigoDesign

Can you give us more details ? On our tests everything works well.

Hi! Could you tell me, how to make connection between items(<figure>) and ( ) project details in portfolio? It’s always the same :(

ExigoDesign

Hi! I just finished coding an easy and simple way to make this connection and we will update the template tomorrow. :)

Default-user

Great, thanks!

hey Im trying to get the email to function to work, any help with this would be great

ExigoDesign

What problems do you have? You can not send emails from your localhost. You need a webserver for that.

Default-user

I have it on a webserver running iis and i installed php. I get an error for the blog post as well, but i believe that may be on my end, as far as the email, it says error, please try again later. i did add my email address to the php file

ExigoDesign

Did you configure your mail server ? I think you need to edit php.ini. Maybe this will help you: http://ask.amoeba.co.in/sending-mails-using-php-in-localhost-on-windowsiis-using-smtp4dev/

Hello,

I wonder how to connect <figure> along with the “project-details”?

graciously

Wesley

Default-user

thank you very much for your attention, I’ll talk to the guy who bought redownload, your work is very good even note in 1000.

Default-user
Ready, downloaded, now comes the question I found all the changes you made, just do not know duplicate this

<div class="container">
                <div class="row-fluid">
                    <a href="#" class="close-button">X</a>
                    <figure class="span6">
                        <img src="img/projects-placeholder-big.jpg" alt="" />
                        <a href="#" class="zoom-icon"><img src="img/zoom-icon.png" alt="" /></a>
                    </figure>
                    <div class="content span6">
                        <div class="social-media">
                            <a href="#" class="twitter">Twitter</a>
                            <a href="#" class="facebook">Facebook</a>
                            <a href="#" class="google">Google Pplus</a>
                        </div>
                        <span class="category">ILLUSTRATION</span>
                        <h3>Microphone Illustration</h3>
                        <p>
                            Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia.
                        </p>
                        <p>
                            It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.
                        </p>
                        <a href="#" class="button">Project Link</a>
                    </div><!-- /.content -->
                </div><!-- /.row -->
            </div>

I saw what you did:


<figure data-link="project_name_1.html">
                        <img src="img/projects-placeholder.jpg" alt="1" />
                        <span class="category">Illustration</span>
                    </figure>

I promise this is my last question will not take over your time and thank you :) same.

ExigoDesign

I don’t understand your question. Follow those steps and nothing else.

So i download V 1.2 & it’s allright, but now it doesn’t want to open project-deatils :(

ExigoDesign

Are you testing on your local machine? Because of browser security issues, the project details won’t open unless the files are online or a server, or locally on a server environment like XAMPP. Just change the images and once you put it online, they will work properly.

Default-user

Yeah, yeah it works! So great job! I really like it so much!

hello the site is really very nice but it still does not work on iPhone and iPad … missing part of the site on the right side of the screen!

ExigoDesign

Hi, can you take a screenshot on your iPhone and send it to us via private message? Thanks a lot :)

Default-user

did you get my message? with the photo?

ExigoDesign

Yes, we replied to you. Didn’t you get the message?

Vader7 Purchased

Um, I was expecting the template to come as seen. May I please have the images and code that are in the demo? Kind of bummed that they were not included.

Vader7
Vader7 Purchased

No worries, thank you.

I am having an issue with IE and Firefox. In Chrome all the section BG images move as you scroll, but not in IE or Firefox. In IE and Firefox only the first sections BG moves as you scroll and none of the other ones.

ExigoDesign

Thanks for pointing this out. Something in the responsive updated messed up some of the parallax effects. We’ll look into a fix for this.

ExigoDesign

The update is on review. Issues should be fixed. Please re-download the files once they’re live.

Vader7 Purchased

Also having trouble getting the php contact form to work. Gives errors no matter how I configure it other that default.

Vader7
Vader7 Purchased

N/M I figured it out.

lostbox Purchased

Hi, after changing some images and adding some css , the Jqueryloader does not work in IE. It still works fine in firefox and chrome but in IE the sit ejust hangs at 83% . Is there any way i can disable the preloader or set it to load only certain sections ? Or even better a fix to this problem ? Thanks

Default-user
lostbox Purchased

Hi, take a look at these 2 screenshots. On the left is your live preview, on the right is my site (aaronneo.com/site.html) with same files. I changed some divs at the top container but it was like this as well before i did that.

http://aaronneo.com/exampleresponsive.jpg

After updating the CSS file a few posts earlier, the site doesnt cut off halfway at the right and now shows fine, but still not responsive. Thanks.

ExigoDesign

Hi, please add this line <meta name="viewport" content="width=device-width"> in the <head> section. After the title is a good place. Thank your for this bug report :). We will update the archive ASAP.

Have a great day :).

Default-user
lostbox Purchased

hi, works great now. Will continue working on it and let you know of any other bugs etc. i find. Cheers.

Hi, is it possible to privately message you somehow on a question? Kinda new to this, managed to get everything working how I like but apparently I’ve not setup the contact form right, keep getting nothing sent… Love it otherwise! Great job!

ExigoDesign

Hi,
Sorry for this late response. Go to our profile page http://themeforest.net/user/ExigoDesign and use the form in the sidebar.

The contact form from the template needs a WebHost with mail() function activated. You can not send emails from your local web server unless you setup a mail server too. Also you need to change the email address where the mails will go (includes/send-email.php Line 3).

Have a nice day :).

t-oby0 Purchased

How do I change the blue icon in the Services section? (Clean Design, Responsive Layout, Parallax Effects).

ExigoDesign

You can change the icons by opening style.css and going to lines 542, 546 and 550 and change content: ”\e00a”; to a code from this list:

View full size!

There currently are only 21 icons to choose from for the HTML version, the Wordpress version of Aether has fontawesome included with over 200 icons. Feel free to add more icons using this website: http://icomoon.io/app

Got a wordpress version? :) *edit: whoops, found it :)

good luck for sales;


by
by
by
by
by
by