59 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Spain
gide0n Purchased

Hi Indonez,

A easy question, how active the search field? Now I insert any text and this field don’t working….

I could active the contact form without problems…

Can u help me?

Thanks!

Indonez

You can use “Google custom search” to make search form works, but if you do not want to use “Google custom search” I can only give a reference about this: http://themeforest.net/forums/thread/anyone-know-search-php-script-/2150

Thanks,
Indonez

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi! I hope you are doing well! I love the template. I also am having issues with older versions of IE. The company this is for has an older version and the site does not show properly. Is there anything I can do? It shows fine for me, but this is a company within a hospital, which means anyone within the entire organization is seeing it on an older version of IE. Please let me know. Thanks! www.islandcoastprimarycare.org

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi Indonez,

Get theme, I have the main slideshow working, it’s linked to certain pages. The features slideshow currently is showing the latest blog posts. My problem is that I want it to show specific blog categories and not them all. What can I do to change this. I want to increase the speed of the second slideshow to be the same as the top, 4000, can you point me in the right direction,

Thank you for your time,

Jack

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 5-6 years

Hi, we were wondering how we can change the tag line on the front page from “what our client says” to something else?

Thanks, J

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hey, have been using this template for about a year, running smoothly the whole time. I just upgraded to the latest IE9 (I use chrome/firefox usually) and noticed that many elements of my site disappear, mainly the H1 tags as well as the phone number at the top. Is there an easy fix/patch for this? I know this was working in IE8 , but unsure of the issue with IE9 . If there is a new version of this template, what do I have to change out as my site is already up and running!

www.summitvalve.com

Thanks for your help!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Portugal

@nathanzuk i bought the theme and had the same problem, the fix is to download a newer version of cufon js, that fixes the issues with ie9 link: http://cufon.shoqolate.com/js/cufon-yui.js

Hope it helps

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
dgroppen Purchased

I have started to port this template in to a localhost on my MacBook Pro using MAMP . I am using ModX to build the site. I am now having issues getting the slide show to play. The first picture and text shows up just fine but the 2nd thru 4th picture and text show up one below each other, and they are underneath the other content if the index page. It appears that I am not getting the java script to run in modx? Could you please help me out with this one.

I am getting the following error message from FireBug in my Firefox browser:

jQuery(“ul.sf-menu”).superfish is not a function [Break On This Error] jQuery(‘ul.sf-menu’).superfish();

  • Has been a member for 3-4 years

Help! My site is showing perfectly on Firefox but in Internet explorer the horizontal navigation menu at the top collapses in the middle and overextends itself to the left

I tried installing files like htc, etc thinking this will help but to no avail

I know as much about programming as I do about astrophysics so can someone tell me which file I need to open up and make any changes so Internet explorer and all browsers recognize this

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

@rfcapinto Thanks for the tip, worked like a charm!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
mseely Purchased

Thank you to rfcapinto for your suggestion to update cufon js to fix the IE9 problem! Works perfectly now.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hello, when I got this template, I had only a few pages, so was easy to manage. Now I have several pages, with the same menu at the top of each page. As it stands right now, if the menu at the top changes, I have to change it on every page. Does someone have an easy fix, so I can have a master menu that I can insert, and once I correct it once, it corrects it on every page? Thanks for the input! Nathan

  • Has been a member for 2-3 years

Is this theme child theme ready?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Today I purchased your agivee theme and I have tried to upload it several times into my wordpress site and I get a message saying do you really want to do this and please try again. I’m using the zip file that I downloaded from themeforest. Please let me know what to do now. I have uploaded and installed several other “free” themes with no problem and would really like to work on the site now that I have your theme. Thanks for your help.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

I was wondering how I could change the orange text to a different color?

  • Has been a member for 2-3 years

i want to add sub menus to the other menu. could you advise pls.

Thanks in advance

Great theme, congratulations!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello,

I am working on a couple final issues to get my Agivee WordPress template fully functional.

I am using the Kwicks slider and cannot seem to get the link functionality to work properly. I read the documentation guide but I did not find it helpful in solving this issue.

I have set the “Custom Slideshow URL ” and it doesn’t work. Can you please give me specific instructions on how to set the proper link URL from the slider?

Thank You,

Jeremy

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi ¡¡¡

I like this theme a lot but I have a question.

My contact form is not working. When I fill the Contact Form after sending the message I get this alert:

“Page Not Found!”

How can I assign a page to the Contact Form page template?, I wonder if this might be the problem.

Regards: Marga

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi!

I’m using the theme with the Nivo slider at the home-page. It all works fine, but now I want to use the kwicks slider at another page. Is it possible to add other pictures that will only appear on the kwicks slider?

Thanks, Trudy

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi. Please look at this homepage

www.clearmove.eu

Everything seems to have moved to the left on this screen.

PLease help me put it back to normal.

I need to know asap.

Thanks

by
by
by
by
by
by