293 comments found

hi, quick pre-purchase questions:

(1) is it possible to give this theme one color on top of the greyscale (for links / interactive items / hovers, ...?

(2) is it possible to run this theme with self hosted web-fonts rather than google fonts (my target audience is in mainland China, where google scripts don’t work, for the same reason the next wuestion:)

(3) is it possible to remove any other calls made to google (maps, jquery, ajax, ...) and self host these instead?

I’d need these options / modifications to also stick through theme updates, is that easily doable?

thanks a lot for a quick reply – i hope to work with this theme :)

hanhaoran

ridianur

Hi there,
1. For most of styling/coloring there is options to change that in theme options, but for more specific styling you need to add custom css inside custom css box in theme options.
2. There is no options for that, but if you know well about css you can use font-face css in theme options
3. Most of the script are selfhosted, except for googlemap it will always using external link from google.
The theme support child theme, so whenever there is update for this theme, the modification wont be deleted.

hanhaoran

thanks,

i see this theme hasn’t had an update in over half a year. that looks unusual, is it still being maintained?

ridianur

Yes, it still maintained. As long there is no bugs/problem for the theme it doesnt need to update.

Hi,

Does Alamak work with Thumbnail Gallery (WordPress Plugin) http://codecanyon.net/item/thumbnail-gallery-wordpress-plugin/294024 I need to get galleries that can hold both photos and videos…

Is this doable?

Thanks! Pat

Default-user

Never mind, found your response on the other question I posted.Thanks!

Hi! For some reason my slider background is much shorter than than the one on your ‘Live Preview.’ I’m using a 1600×1100 image and even tried with the same slider image you use in the ‘Live Preview.’ But it’s the same, very cropped.

If I change the setting to ‘video background’, then the slider is the correct height. Do you know why?

Thanks!

Default-user

Also, the Parallax Background Images are also being cropped shorter.

Default-user

Nevermind! My slider caption text wasn’t long enough. I just increased the padding in the stylesheet.

Hi Ridianur,

I am happy I bought the theme, it is very nice. I have a css question, probably silly, sorry..

The links I add to the text on a post appear on a very light grey.

I would like to modify these, but only these, not the links on the navigation or anywhere else.

Could you let me know what custom CSS to enter in the Style Setting/Custom CSS Box?

I don’t want to change the links on the top navigation, just the ones I add to the text in posts and/or pages.

Thanks, Pat

ridianur
Hi Pat,
You can try to add this css for this
.white-bg  a{color:#yourcolor;}<pre>
regards</pre>
Default-user

Thank you Ridianur!

Hi Ridianur,

I have a question about the Team section.

Initially they asked to chenge to 4 memebers, so I looked here and changed the code like you answered someone else:

change those code into

But now they wanted it reversed to 3 (agh).

So I went again in the homepage-youtube.php and changed it back.

But now, the photos are not scaling correctly, they look smaller for the section.

And 2nd question is why are they showing up in color, as opposed to black and white and hovering to color?

Check it out here: http://dev.onlyjumpers.com/

Thanks, Pat

Default-user

Also, why is their job title not displaying? Manager, Designer, etc?

ridianur

Hi there,
1. Try to revert it back to the original files. And make sure you use bigger image size. In my demo im using 800×800px
Please note support doesn’t included customization & error because of it.
2.There is new update on some browser that preventing the image into grayscale. There will be new update to fix that. Meanwhile you can download and replace jquery BlackAndWhite.min.js inside js folder from this link https://github.com/GianlucaGuarini/jQuery.BlackAndWhite
3.Please fill the correct field for that(gray text)

Default-user

Thank you! I will try all these.

Curious as to why all the heading are in H2 tags? My understanding is that Google considers H1 tags to be the most important information on a site, so why not use them?

ridianur

HI there,
This is one page style theme and its has many section in it. So it wont be validated if you’re using H1 for every section in it.

Default-user

But you don’t use any H1 tags at all and my web developer tells me this is bad for Google search ranking!

tyh0505 Purchased

Theme was working fine and I had it all set up. Also followed the post about clicking the photos in the portfolio opening the actual post and not a bigger version of the photo. Tested everything and it worked great. Then yesterday randomly, without any updates, now when I click any photo or post the page slides down like it is going to open but then nothing happens. Therefore I cant open any portfolio entries, or look at larger photos of the team or anything….

ridianur

Hi there,
Try to refresh the permalinks, go to Settings->Permalinks. Change the “Common Settings” into “Post name”(checklist). And Save that. After that you can revert it back to your own permalinks settings.
cheers

wemvy Purchased

Good Morning, I accidentally deleted the Home page in the pages section and because of that the background of the header isnt working neither the video background, the youtube background or the slider background.

I tried everything imaginable but can not get it to work.

Any solution?

Greetings and thanks in advance.

Default-user
wemvy Purchased

Yes i have done it. As I said everything worked perfectly til i deleted the Home Page. I created a new Home Page with the custom layout and everything works but only the header background is not working. And everything is set up as before in theme options…

Default-user
wemvy Purchased

Ok i fixed it… Really incredible error… I uploaded the homepage-custom.php to the option-three directory (missclick) and that was causing to not display the background (even if the homepage-custom.php was still in the main directory… Cant understand why that happened but anyway it works now.

Thanks for your answer, regards!

ridianur

Ok great! Im glad to hear that ;)

tyh0505 Purchased

Greetings! Im running into a problem with the substitute image for the homepage video on a mobile device. When the mobile device is vertical everything looks pretty good with the background image and the logo that is part of the transparent toolbar. But, when I start to scroll down the background image slides a little bit to the right as the toolbar becomes black. Not a big deal though…

When the phone is landscape the background image is small and in the left hand corner and overlaps with the transparent logo in the toolbar. Is there any way to center the background image that is replacing that homepage video? Or to just give everything some padding so it is not overlapping? Thanks.

ridianur
Hi there,
Try to open style.css and find this css code
#big-video-wrap img {
    height: 100% !important;
    max-width: none !important;
    position: fixed;
    width: auto !important;
}

change that into this

#big-video-wrap img {
    max-width: none !important;
    position: fixed;
}
Default-user
tyh0505 Purchased

Worked! Thank you

ridianur

You’re welcome :)

Hi Guys :) in your theme is it possible to view only a static page with a video background (full size) and a text overlay? Thanks

ridianur

Hi there,
No, its not possible without custom works.

Hi,

I’m having quite a few issues with this theme. The menu doesn’t work. When you click on any of the menu buttons it just reloads the site rather than going to the area of the site. Also, when you try to click on the “5” icon, nothing happens.

How can I fix this problem, Thank you.

ridianur

Hi there,
For the menu problem, try to see the documentation & video about creating menu for homepage.
And for the next problem, Try to refresh the permalinks, go to Settings->Permalinks. Change the “Common Settings” into “Post name”(checklist). And Save that. After that you can revert it back to your own permalinks settings.
cheers

cliffsthubert

Hello,

I was able to get the menu working correctly for the most part. But I still have issues with the portfolio system. The “5” icon still does nothing, and when you click on the image thumbnail, the screen goes into a shadowbox with the spinning thinking wheel never displaying the full image, just spinning. Can you help me out with this problem.

Thanks,

ridianur

Hi there
Like i said before, try to refresh the permalinks, go to Settings->Permalinks. Change the “Common Settings” into “Post name”(checklist). And Save that. After that you can revert it back to your own permalinks settings.
Don’t forget to disable any caching plugins & deleted your browser cache too.
If the problem still exist, please give me your site link so i can see the real problem.
cheers

gettanicol Purchased

Blog link inactive here: http://legacy.gwbcommission.com/

Can you please help me?

ridianur

HIi there,
Try to add class name “external” for external link(blog link) in homepage menu. You can see the video(at the end) in documentation on how to create menu section. See this link for more FAQ http://themeforest.net/item/alamak-responsive-one-page-portfolio-theme/6502151/support
cheers

how can i activate sound on the video background. I would like to have the sound on for the youtube video in the background.

ridianur

Hi there,
There is options for that in theme options

by
by
by
by
by
by