68 comments found

Does this include demo content import? Beauty theme!

seblamy Purchased

hi I have a big big problem

problem with database so delete it and put my backup from october so the website is OK but wheres is all my buckets??? disapear….???

Default-user
seblamy Purchased

I just adding you on skype (David M)

SpyroPress

Solving problem….

SpyroPress

Please support us by giving us 5 stars rating.

See how to rate http://goo.gl/GC9Otn

Thanks

Hi,

Does alfa theme support multisite (for 2 languages)?

Is it possible to have menu on the first page too?

Does it support multi galleries? (now, in the sample the gallery is empty).

ldavino Purchased

Hi great theme, but i have some problem with android devices, all links on the page are not clickable. I tested also your demo on many android devices, with firefox and default android browser but still not work. How can i solve that problem. waiting for your answer. ldavino.

peepsis Purchased

I submitted a question in the form that never got answered. The header image @ peeplestec.com/Changez is not responsive on the iPad or iPhone. Please help with this I have followed your instructions but still no answer.

Default-user
peepsis Purchased

Good theme but support and follow up is awful for 6 months being trying to get a question answered. I submit a support ticket in which I get a “we will respond in 48 hours” Now it’s almost been 2 weeks. There support site is not event complete with not contact # or Forum to see other topics. I hate writing this and prop won’t get support but to have my questions ignored after I purchased this theme is bad business and rude. I just want to know why the main image is not responsive on mobile devices

Default-user
peepsis Purchased

Can anyone help me?

Default-user
peepsis Purchased

So support is Optional and may very…....

TypeError: ‘undefined’ is not a function (evaluating ’$(”#maximage”).maximage’)

qinghe1990

the sliders loading so slowly

I updated a site with this theme to the newest WP-version 3.9.1 And now the site is a blank page! Also the login area is blank!

Also one WordPress 3.9 the theme is not working. Only loading the top of the site.

by
by
by
by
by
by