Discussion on Alpine - Wordpress Responsive One Page Parallax

333 comments found

Hello,

I recently purchased this theme. I’ve received feedback from colleagues that it takes about 15 seconds to load. My website is tiffanymason.com. The picture on the top is web-based and should not be the reason why it’s taking a long time to load.

Why is my website taking such a long time to load? Any suggestions on how to fix this problem?

Thank you, -Tiffany

creativeispiration

For more support please contact on support area please.

Default-user

Thank you. When I disable the reload in the theme options, the main picture on my website (tiffanymason.com) disappears and the website is white. Would you happen to know how to fix this problem?

I want to disable the preload but still have my picture at the top..

creativeispiration

Hi, you do not have to disable the loader. Your problem is that you are uploading a lot of pictures and this is a onepage site. All contents are loaded when the page is called. It is necessary to decrease the quality of the images (You may want to save images for the web 10-20-30-40-50% jpg quality). Avoid adding too high a number of elements in the portfolio could improve performance.

For more support please contact us in the support area please!

Hi, i just upload demo_data.xml file in local host way but intro video background do not appear. Can you help me to understand whay?

creativeispiration

Hi, maybe you have some incorrect setting in the Localhost. We tried to import the demo content on localhost and everything works properly. However, if you import the demo content on a remote server you’ll see that everything works perfectly.

acibra Purchased

Hello! I am wondering if there will be a future update that will support lazy-load of page content? Something similar to Facebook – as you scroll further, content loads. I think this would be monumental in improving page loading speed! I know it’s a lot to ask for, but I’m curious if it’s been discussed internally. Thank you!

creativeispiration

Hi, thanks for the advice. If possible we will include this feature in a future update.

acibra
acibra Purchased

You guys are amazing!

JonRyan Purchased

Hello again Guys,

For the following item class="media-object img-circle" I cannot edit the css such that it stops disappearing. It seems to be a known issue as per http://stackoverflow.com/questions/11258877/fixed-element-disappears-in-chrome but we can’t just have the buttons disappear. Is there any advice you can give me?

creativeispiration

Hi, we have found a small bug in the rotate rule in the style.css file.

For solve your problem you must edit the .rotate rule style.css +/- in the line 1900 (see below)

Old code:

.rotate {
  display: inline-block;
  max-width: 100%;
  -webkit-transition-duration: 0.8s;
  -moz-transition-duration: 0.8s;
  -o-transition-duration: 0.8s;
  transition-duration: 0.8s;
  -webkit-transition-property: -webkit-transform;
  -moz-transition-property: -moz-transform;
  -o-transition-property: -o-transform;
  transition-property: transform;
  overflow: hidden;
}

New code:
.rotate {
  display: inline-block;
  max-width: 100%;
  -webkit-transition-duration: 0.8s;
  -moz-transition-duration: 0.8s;
  -o-transition-duration: 0.8s;
  transition-duration: 0.8s;
  -webkit-transition-property: -webkit-transform;
  -moz-transition-property: -moz-transform;
  -o-transition-property: -o-transform;
  transition-property: transform;
  overflow: hidden;
  position:relative;
  z-index: 1;
}

We will post an update soon with this change :-)

Default-user
JonRyan Purchased

Thank you. That worked perfectly. Will it work if I insert the new code into my Child Theme?

creativeispiration

I think so!

JonRyan Purchased

Hi Guys,

I am trying to add a new post (with slider). I am not having any luck. Where can I get a list of steps to follow? I have my post formats but cannot edit a post (for example to add or delete an image from a ‘slider’). When I create new posts, the last image in my selection of images from the gallery is always missing. Is there anything you can do to help. Thanks guys ! (fantastic theme)

-Jon

Default-user
JonRyan Purchased

I figured this out… you need to add your gallery images for a slider one image at a time.

creativeispiration

Hello, we are sorry but we are closed for vacation. I’m glad you’ve already solved your problem.

where i can buy video and song of video background?

creativeispiration

You must contact che author of the video:

https://www.youtube.com/watch?v=Ufnf0ecwzVI

Hi,

I’ve sent you a message via your profile page but have had no response so far.

I’m having problems with the menu on an iPad. When I have drop down items on the menu they are very difficult to select (almost impossible).

Is it possible to force the iPhone style of menu to be used on the iPad?

Thanks

Dan

creativeispiration

Hello, we are sorry but we are closed for vacation. Maybe you’ve edited the stylesheet of the page? Because our demo version works fine on iPad … However, it is better that the menu is placed on the iPad rather than using the mobile menu.

Contact us through the support area and send us the link to your website

JonRyan Purchased

Hi Guys – I was reviewing my website’s sitemap in Webmaster Tools. The sitemap for the onepage section contains (amongst others) the URL for the ‘about’ section of my homepage. Here’s what it looks like http://mysite.com/?post_type=onepage&p=17

Is there any way I can get the URL to be ‘prettier’? e.g. something like http://mysite.com/about ?

Thanks in advance!

creativeispiration

Hello, I do not think there is any way to have a different url. Try to see through the wordpress settings or if there is a plugin that’s right for you.

lavds Purchased

sorry my mistake

delete pls

lavds Purchased

but a new question

I have one apge with all section I need second page with only portfolio section, how do this? if i put shortcodes into base template page, it`s not work

creativeispiration

Contact us through the support area and send us the link to your website for debug!

muzine Purchased

Hi, I would like to know how to limit the amount of characters in the timeline (blog)

Thanks

creativeispiration

Hello, the characters of the post are already limited in the timeline (blog) through the function get_the_excerpt () of wordpress.

If you want you can change the function of news in the file ”/Alpine/assets/php/shortcodes/settings_shortcodes.php”

loolye Purchased

Hi, this is urgent, a few hours zilla shortcode stops functioning properly,

portfolio are displayed in column customer no longer displayed, team is no longer displayed, services is no longer displayed, testimonials is no longer displayed, I turn off all extensions, but the problem is still there, I deleted and reinstall the alpine template but nothing is displayed,

how i can reinstall zilla shortcode or did you know what’s happen http://www.enduit-nat.fr/ if you need acces write me,

thank for your helping,

cheers from loolye :-)

creativeispiration

You have not received a reply because we were on vacation but now we have already answered your questions via the support area.

If you have additional questions please contact us through the support area.

loolye
loolye Purchased

Thanks it well done, when i’m not logged, thank you! i have uploaded the new template, and now is work it

creativeispiration

Ok, I’m very happy about that :-)

LOVE this theme.. like really really love it.

One question..

How can I make TWO buttons on the landing slider? (Instead of just the one 3D button, two of them side by side.. or two flat buttons side by side – doesnt matter)

Thanks!

Default-user

Also.. I noticed that every 2 months, the front video slider stops working… if you know why htis is, please help.

creativeispiration

Hi, for 1 question you must create a button with zilla shortcodes > Button in the editor of the page. You can find info how to generatore the shortcodes in the documentation of the theme.

For 2 question the problem is that the youtube API have changed, you must update the javascript library “jquery.mb.YTPlayer.js.”

We released an update that fixes this problem.

You can find info how to update theme in the documentation of the theme.

really like this theme, surprised the sales haven’t kicked off a bit more!

Hello, i used the wordpress 3.9.2 version, i was install the theme, and i got all time this message in the website top:

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, boolean given in /web/recordingpictures/recordingpictures.com/wp-content/themes/Alpine/assets/php/options/option-tree-google-fonts-master/ot-google-fonts.php on line 249

What can i do, what’s wrong? :)

Thanks, Andras

Default-user

today i format and reintall my ftp and install the wordpress again, the theme again. Everything right for the first time and the i go to theme option, change typograph to Arial and i got this message again: “Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, boolean given in /web/recordingpictures/recordingpictures.com/wp-content/themes/Alpine/assets/php/options/option-tree-google-fonts-master/ot-google-fonts.php on line 249” and i can’t do anything, i changed back to font-family all the layer, nothing happen, in the main page first o got this message. I need to do this webpage, so can anyone help me?

creativeispiration

Hello, this is very strange. I think there are some problems on your server. Contact us through the support area and send us the link to your website please.

lavds Purchased

Portfolio ShortCode and default page

1) Portfolio is always top of the page :(

2) When you first open the page, portfolio clipped ( screenshot )

Maybe there’s a right way to insert a shortcode?

creativeispiration

Contact us through the support area and send us the link to your website for debug.

for me is the same problem was happening with dreame20

Hi, i just upload demo_data.xml file in local host way but intro video background do not appear. Can you help me to understand whay?

can you give a solution?

creativeispiration

Hello, we are sorry but we are closed for vacation. The problem is that the youtube API have changed, you must update the javascript library “jquery.mb.YTPlayer.js.”

We released an update that fixes this problem.

You can find info how to update theme in the documentation of the theme.

Hi,

Te video in the main page was working perfect till yesterday.

Today the video stop working in every browser except Opera.

Help Please!

http://www.trazopublicidad.net/adine/
creativeispiration

Hello, we are sorry but we are closed for vacation. The problem is that the youtube API have changed, you must update the javascript library “jquery.mb.YTPlayer.js.”

We released an update that fixes this problem.

You can find info how to update theme in the documentation of the theme.

Hello i just purchase your alpine theme but the intro video is not working here is the code

Templates/title_optionOur Strength/title_option

here is my website http://idesigned.squareframephotography.com

any help please

creativeispiration

Hello, we are sorry but we are closed for vacation. The problem is that the youtube API have changed, you must update the javascript library “jquery.mb.YTPlayer.js.”

We released an update that fixes this problem.

You can find info how to update theme in the documentation of the theme.

Hello ! I have a problem with setting the template template_child alpine. template_child I have set as the default, but this template styles do not work. Theme_alipne/style.css work, Theme_alpine_child / style.css not work.

creativeispiration

Hi, Contact us through the support area and send us the link to your website for debug.

by
by
by
by
by
by