125 comments found

shawnee Purchased

Hey again,

and if i switch to frontend,no css is beeing loaded!

shawnee Purchased

Hi Hogash,

now it works. Had to activate Curl in the local php.ini to get run.

Thank you!

cstinchf Purchased

I’m having a couple issues with the Plus slider it keeps freezing up on me. Any Suggestions…

http://bluwavehosting.com/Ray/
hogash

Hi @cstinchf

Sorry for the delay!!

Is the slider fixed now?

Marius

cstinchf
cstinchf Purchased

I could figure out to bug so I’m using the Nivo instead

Hi hogash, I’m happy to work on your template, Really, I congratulate you and Daniel for your work … A + France

hogash

Hi @elocourade,

Thank you very much, we really appreciate :D

Wish you a really great day!

sisaite Purchased

Hi!

I have a problem with installation. I already have Joomla-installation (and database of course) on my hostserver. Which is exactly the “Amos”-folder that I can copy to server’s Joomla’s template-folder? I maybe didn’t understand the helpfile, because first choise was that you don’t have Joomla-installation already, and second choise that you have to install many, many folders, but which ones?

-Support for all device? iPod, iPhone & iPad

-Support advertise? es google adsense?

hogash

Hello,

Yes, they are also optimized for idevices.

Regarding support advertise, no, you will need to search some extensions in the Joomla Extensions Directory.

Thank you!

http://www.softwarelistmac.it/Joomla/

Non ci siamo, non รจ questo il template? help me

hogash

Hello,

Could you please tell me the exact steps what you have done?

Thank you!

danrcf Purchased

@softwarelistmac Did you just update the gantry? Same happen to me, i now have to reinstall everything and test, if this theory is true

hogash

Hi Dan,

Please tell me the exact steps you made that got you to this result.

Thank you!

Marius

cstinchf Purchased

Did this guy go on another vacation…. j/k

The admin for Gantry is frozen and I need to change the “bottom position” because even though it is listed by default as “3,3,3,3” in the xml file. It’s listing as “2,4,3,3”... I need to fix this ASAP !

The contact form won’t allow more than 4 names to display… not important but I wanted to inform you of the bug.

The mobile Flex Slider isn’t rendering the first image properly… just wanted to bring that to your attention.

Any help on the #1 issue would be greatly appreciated.

hogash

Sorry, no other vacation :) Most of the support is directed to the support board.

Regarding issue 1, could you please provide me the administrator details (or create a new super-admin for me) and i will take a look right away. Please send the message through the contact form in my profile page. The strange problem is that it’s actually frozen, when it shouldn’t be.

Regarding the other issues, thank you very much for noticing me, wrote them down and will study them a bit deeper.

Let me know, ok?

Thank you,

Marius

sisaite Purchased

Hi again,

My installation problem solved, I took installation away and made it with quickstart. I have not used “Gantry” before, but hope it is not too complicated. So far look great!

hogash

Hi sisaite ,

Actually Gantry seems very easy, you can also see some screencast here http://gantry-framework.org/documentation

Thank you very much!

danrcf Purchased

Hi Marius all i done was install the quickstart, and update the gantry through joomla update, and all went wrong with the template, i done that twice with a clean install, and still the same problem. i am not really happy with this

hogash

Of course, i completely understand you!

If it’s ok with you, can you send me an email (through my themforest profile’s contact form) the administrator details (or create a new super-admin username for me) so i can take a closer look please.

Thank you!

Marius

SEND A E -MAIL

sisaite Purchased

Hi!

I have little problem with photo gallery. When I open first (or any) of my photos in gallery, there no arrows to browse photos, but in demo site there are… and other, my thumbnails don’t shown. I made (by media manager) folder “thumbs” under the folder where photos are (like there was in demo) and load 150×115 photos there, but there don’t show, instead only reduced photos made automatic by “galleryphotos”, which looks skewed.

Where I went wrong? I would be pleased to get answer, thanks!

hogash

Hi @sisaite ,

Could you start a new thread in the forums with this issue? Daniel will help you with this issue. You can find the forum links below!

Support Board | Create an Account | Find the “Item Purchase Code”

PS: Just copy the exact message there :)

Thank you very much!!

danrcf Purchased

Marius that fix didn’t work after all, when making changes in the template , it doesn’t save them, this template is very unreliable and to buggy for a production website, i will have to ask for my money back.

hogash

Hi Dan,

I’m very surprised, you are my first customer which asks for a refund. That’s why i’d really like to ask you another chance so i can solve this issue because i know my work and although it might have few small bugs, i’m sure they could be fixed.

On my installation that small fixed worked good and it saves properly. I also logged in your installation with the credentials you previously sent me, and the settings were saving fine, i didn;t see any bug, error or problem. Could you please explain in more detail the problem you had?

Thank you and looking forward in your reply!

danrcf Purchased

Marius for some reason the changes are getting reflected on the front end, now, it wasn’t working yesterday, i am sure of it. Now I have press the reset to defaults on the template, and all went wrong, the menu is all over the place, and a big Gantry logo in the front page, Surely this shouldn’t happen. Do many thing going wrong with this template. Don’t get me wrong i have bought most of your work, but this one is very problematic and i am disappointing by this, it impossible for to rely on something that is very unstable, and can go wrong by just pressing a reset to defaults.

hogash

Dan,

You are right, sorry for that, i forgot to set the default parameters of the reset button. I just set the right parameters in your template admin so now the website looks ok.

Marius

I bought this template with some uncertainty, but now that I’m customizing it are enthusiastic. I had some initial problems but thanks all’eccelente support are able to solve them.

The answers by e-mail is almost timely. Thanks to the author daniel

Does this template offer any other font options? Google fonts? Thanks!

hogash

Hi @ksanborn8,

Yes it does! You can choose a google font for the headings and also website content.

Best regards!

Hi Marius,

I have a small issue with the quickstart archive: when I extract the RAR archive it gives me some errors saying that some files are corrupt.

EDIT : I did another attempt and it worked fine. Kick-ass template!

hogash

Thank you very much @megapixelclub !! :D

Not sure if this is allowed, but can I remove the copyright info with my own? If so, which file do I need to modify? Thanks in advance!

Ivan_k Purchased

Hi Marius,

I install the quickstart 2.5.1, but i can’t find the “system-language filter” in Plugin Manager? Is it normal?

In IE 8 and Safari of iPad, the search module in frontend display not correct, it showing up the Box text “SEARCH…” and overlapping with the search icon.

Thank you in advance!

hogash

Hi Ivan,

Thank you very much for purchasing!!

In my installation it shows it’s installed there but disabled http://awesomescreenshot.com/0993qqzbb . Could you please double check it? If it’s not there, please send me an email with the administrator details (or create new super-admin username for me) and i will try to install it for you.

In regards to the search box text, could you please add these css lines at the very bottom of template.css:
.searchModule .search .inputbox {font-size:0; zoom:1; height:14px; vertical-align:top}
.searchModule .search .inputbox:focus {font-size:11px; }

Thank you!

Default-user
Ivan_k Purchased

Thank you, these css codes work like a charm~!! Great!

by
by
by
by
by
by