78 comments found

When is the wordpress version coming out?

gsrthemes9

We will release WP version. buy it depends on sales here.

gsrthemes9

Thank you.

awesome work! Good luck :)

gsrthemes9

Thank you so much. mate.

Nice one – competition is very strong here :-) And it seems to be selling well – 5 sales within less than 24hrs.

gsrthemes9

Thank you very much.

Really great theme.. GLWS

gsrthemes9

Thank you so much mate.

Oh Boss, Wordpress version please!!

Well I need both version. HTML and Wordpress. I will buy the html version when the Wordpress version will be out.

Great theme with nice feature option btw :)

gsrthemes9

Hi,

Wordpress version will take time. not available very soon…

Thank you

Default-user
Firemad Purchased

It’s okay I bought it and I like it :) everything is very well documented

Firemad Purchased

I found a bug in the full width version. I didn’t check if the bug was there in the boxed one. I uncommented the color skin orange on the index.html and the slider background didn’t change. It’s always blue.

I saw also on the index.html that the word “What is web hosting?” didn’t change in orange on the index page.

I tested other colors and the problem is the same except for blue of course :)

Default-user
Firemad Purchased

Thanks you for your support. I rated it 5 stars :)

Default-user
Firemad Purchased

I downloaded again all files and the problem is still there. Maybe I did something wrong ? I saw the demo is corrected.

Default-user
Firemad Purchased

Okay the file was updated and it’s working fine now :) thx !

Firemad Purchased

I found another little bug on the slider. On the default one you will see a left arrow on the left side and you will see a left arrow on the right side… I think the right side need a right arrow :) You can check the demo on themeforest you will see the bug.

gsrthemes9

the slider issue fixed.

Default-user
Firemad Purchased

Thanks you.

There is a mistake on Slider. Next and Previous buttons both have same styles.

gsrthemes9

the slider issue fixed. and updated the latest files as well.

Great theme. You just updated it but didn’t mention what’s new in the latest version. I think you should make a change log section now as every theme mentions what they have changed.

gsrthemes9

Ok .sure i will add this Updates info option on the item details page soon…

Default-user

Thanks :)

Firemad Purchased

+1 for a changelog

Firemad Purchased

I found a small bug with the latest files, the slider doesn’t work anymore with a timer. It work only if we press the arrow button for example.

The demo got the problem too.

Only the slider type 2 is working fine with the timer :) The slide change after few seconds.

gsrthemes9

Hi,

The bug will be fix in the next feature updates.

Thank you, GSRthemes9

Is it possible to use a smaller slider for the front page? I think the image/slider is to big for me. Or maybe change the slider with a static image?

/Jesna

gsrthemes9

Hi Jesna,

You can use smaller slider on the front page. what ever size you want you can use. no problem.

Thank you, GSRthemes9

Default-user

Thanks mate:)

ZgCode Purchased

I cant get my own logo in without the page being fucked up _ http://zoomgridhosting.com/aox/index2.html

The files are in the order and setup as in the zip, so it should be easy for you to check the code if needed.

Firemad Purchased

ZGCode:

I can confirm that I added my logo on the same exact location as you and mine is working fine. The problem is not related to the code of the Author.

I checked your code and I found your problem.

The fix:
<div id="logo"><a href="index.html"></a><img src="http://zoomgridhosting.com/logo.png" /></div><!-- end logo -->

It’s the > afther “index.html” that is missing in your code :)

gsrthemes9

Hi Firemad,

Thank you very much for your help to -ZgCode.

ZgCode Purchased

Firemad:

Thank you very much. It works fine now :D

Thanks again

-ZgCode

Jesna Purchased

Hi

When I upload the theme to the web it changes the font to something else. Then some words jumps a line down and it looks very messed up. its in chrome browser – seems like it works in IE. And the failure in chrome is only when I use https

Any idea whats wrong?

/Jesna

Jesna Purchased

Seems like chrome is blocking for the font style is gives me this link

https://support.google.com/chrome/answer/1342714?hl=en-GB

Update: Well I found the error for it. A bit weird that chrome blocks google fonts

[blocked] The page at https://www.mydomain.com/ ran insecure content from http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:300,400,600,700.

/Jesna

Jesna Purchased

Well i fixed it. It was actually very easy :)

<!- Google fonts – witch you want to use – (rest you can just remove) -> <link href=’http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:300,400,600,700' rel=’stylesheet’ type=’text/css’>

Change to:

<!- Google fonts – witch you want to use – (rest you can just remove) -> <link href=’https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:300,400,600,700' rel=’stylesheet’ type=’text/css’>

I just changed the http to https

/Jesna

by
by
by
by
by
by