277 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
home page is not working on: http://pretaporter-events.com/

Wordpress: 3.6.1 Theme: Apolo v1.0 Host: 1and1

Configure as tutorial 3 x Slide items 1 x home page 1 x blog page

__ Home page don´t shows slides, only black

Default-user

Thanks, know images appears on home page.

But: -widget home not working -Pause/play button on slide home not working. -Light box on portafolios page not working.

Regards

eneaa
Send me an email with a WordPress user and I will take a look. support@quemalabs.com
Default-user

I email you, allso I need a solid blackground on all pages and archives, not an image or a slide. thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Sorry for the stupid question, I am quite new at doing this I had another template before. I don’t know how put a fullscreen picture as a home page ?

If you have like a video explaining how to navitage in your or a text file explaining a little bit more it will be very usefull for me.

Thanks a lot for the template also by the way !!

Damien

eneaa
Yes, those are widgets. You can remove them with this, go to your Admin Panel>>Apolo>>Style Options, and add this CSS code:
#footer{display:none;}
Default-user

Thanks a lot for your answer, it work but it remove all of the black frame of the page and not only the bottom of the page like I wanted. I only need to remove the text :

Subscribe Categories Meta archive

And not all of the black frame.

Muchisimas gracias !!

eneaa
Ok, try this CSS instead:
#footer .one_fourth{display:none;}
  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi,

I have been using the theme for quite sometime now and I never encountered this problem before. I am currently on Wordpress Version 3.6.1, I noticed that my videos page http://mylesandmore.com/videos/ is not working properly. It used to open up in a pop-up(not sure if it’s lightbox, pretty photo, but something like that)

It’s working fine on Chrome and Firefox, but not on Safari

Do I need to do any update to the theme? or do I need to change any of the files?

Your reply is much appreciated.

Thanks very much

Robert

eneaa
Are you still getting this issue? Because is working fine for me: http://cl.ly/RrPs
Default-user

hi, thanks for your feedback. Yes it seems to be working now, any reason why it was not working before? I just did a random check on our website and then I saw the problem.

Thanks very much!

eneaa

I’m really not sure maybe it was some file not loading at that moment.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hello. How can I use this template as an eShop?

eneaa

You will have to use a third-party plugin like Woo Commerce.

Default-user

I already installed Woo Commerce, but the images of the slider at Home page doen’t show anymore. Help!

eneaa
Send me an email with a WordPress user and I will take a look. support@quemalabs.com
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years

How do I add a style to use the cufon font? I tried to search for script but have not been able to.

Thanks!

eneaa
You can enable cufon from the Admin Panel: http://cl.ly/SfYp
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hello,

Can I add an RTMP video stream on the home page ?

Thanks !

eneaa

No, sorry but it doesn’t work right now with streaming

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
IMPFM Purchased

Its a very nice theme but can we have its responsive version. All the good theme developers are updating their themes to responsive now.

eneaa

I will try to make it responsive some day. Although is not intended to be responsive.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Im having some issues making a child theme. I get this bit of code when I try to activate it. Is it not possible to use child-themes with this theme?

Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /var/www/mellowcph.com/public_html/wordpress/wp-content/themes/apolo-child/framework/admin/admin-functions.php in /var/www/mellowcph.com/public_html/wordpress/wp-content/themes/apolo/functions.php on line 174

Warning: require_once(/var/www/mellowcph.com/public_html/wordpress/wp-content/themes/apolo-child/framework/admin/admin-functions.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/mellowcph.com/public_html/wordpress/wp-content/themes/apolo/functions.php on line 174

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required ’/var/www/mellowcph.com/public_html/wordpress/wp-content/themes/apolo-child/framework/admin/admin-functions.php’ (include_path=’.:/usr/local/lib/php’) in /var/www/mellowcph.com/public_html/wordpress/wp-content/themes/apolo/functions.php on line 174

Default-user

Nevermind I worked my way around it, still weird though…

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

This theme accept woocommerce?

eneaa

You can use a WooCommerce plugin but is not styling completely. Instead you can use Black Label which supports 100% WooCommerce themeforest.net/item/black-label-fullscreen-video-image-background/336949?ref=eneaa

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Italy

hi, presale question is it possible to create a forum page? or can we use buddypress? thanks

eneaa

Yes, you can use Buddypress but you have to use the default styles from buddy. The theme doesn’t style it.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Italy

hi, presale question is it possible to create a forum page? or can we use buddypress? thanks

eneaa

You can use Buddypress but it’s not styled as the theme. You should use the default style for buddypress.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
IMPFM Purchased

Hi, I have seen lot of things not working

1- background slider not working

2- drop down menu not working

3- i believe video player is also making some problem , is it compitable with new version of jwplayer ?

Default-user
IMPFM Purchased

please help

eneaa
I see a javascript error causing that. Send me an email with a WordPress and FTP user and I will take a look. support@quemalabs.com
  • Brazil
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello,

For some reason my site is not generating thumbnails of images.

Diser me know what might be happening? Do I need some library server?

http://persianasgramado.com.br/produtos/

I thank

William

eneaa
Send me an email with a WordPress and FTP user and I will take a look. support@quemalabs.com
  • Has been a member for 0-1 years

Hi there,

My company website http://www.salkastar.com uses this theme and recently the music and all of the background pictures stopped working. I thought this might be because I upgraded to 3.9.1 so I manually downgraded to an older version of wordpress, but it didn’t help. I’ve also disabled all of the plugins and that doesn’t seem to work either. Any ideas?

I truly appreciate your help!

eneaa
There is a javascript error on your site. Send me an email with a WordPress and FTP user and I will take a look. support@quemalabs.com
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi, I am experiencing the same problem as the previous user:

home page is not working on: http://pretaporter-events.com/

Wordpress: 3.6.1 Theme: Apolo v1.0 Host: 1and1

Configure as tutorial 3 x Slide items 1 x home page 1 x blog page

__ Home page don´t shows slides, only black eneaa eneaa Author 8 months ago Flag Try this, replace this file:

apolo/functions.php

For this one: http://cl.ly/RoTF/functions.php Default-user webnetimages 8 months ago Flag

Thanks, know images appears on home page.

But: -widget home not working -Pause/play button on slide home not working. -Light box on portafolios page not working.

I have sent you an email regarding this. Could you please try to answer it asap?

eneaa
Send me an email with a WordPress user and I will take a look. support@quemalabs.com
Default-user

Sent. Please reply asap.

Default-user

Update: resolved. Thank you.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
asalord Purchased

Hello,

“Read more” button inside a portfolio item is not displaying well on Chrome (but it looks well on Safari, for example). It is not making the wipe effect… Any solution?

Thanks

eneaa

Please create a Support Topic in http://support.quemalabs.com/ with your URL, I will take a look.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
Elmtrio Purchased

Hi

I can’t get the background image to show. I’ve uploaded a photo in the “Backgorund options” section, and pressed “insert to post”. But it doesn’t show..?

eneaa
Please create a support ticket with your URL and I will take a look. http://support.quemalabs.com
by
by
by
by
by
by