164 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years

Ravi – what exactly won’t work in Opencart v1.5.6? I want to update my install but don’t want to break the theme

cheers

raviG

A lot of things won’t woprk. I will update the theme this week. Should be ready to download by next Monday.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

solved by installing 1.5.4

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

When i install a new language, the welcome text disappears. How can i solve this problem?

i have version 1.5.4

raviG

Check if you have ”$_[‘text_welcome’]” in the language file header.php (common folder) for the new language.

Default-user

Yes i have that, if i change the layout in checkout or something else, it works only on the selected layout (page).

when i select default, it wont show.

raviG

Can post a link to your site or send me your admin credentials from my profile page so I can have a look?

Default-user

i send you an email

Default-user

did you found the problem?

raviG

I’ve replied to your email.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi

I ma having issues with this theme. I have Opencart 1.5.6 which should work.

But I am having lots of issues. First the search would not work and I found a fix for that but now the layout is all over the place. See here http://english-essence.com/ see the layout and in the footer there are problems as well.

Please advise

Thanks

raviG

Hi,

It looks like the modules have not been set. Have a look at the documentation file for the positions of each of the modules.

For the header, did you update the language files?

Default-user

I have reinstalled the theme but I have the same problem. I followed the instructions but it did not work. Is this theme for 1.5.6? Why does the search not work? What are the error messages in the footer? All I did was install the welcome module and add some text. Why are the images in the latest module squashed? why does the theme break if I add anything to the home page?

Thanks

raviG

It works with 1.5.6. Did you set the image dimensions as stated in the documentation file? Did you set the position of the modules correctly?

Default-user

Hi. Yes I set them all and I have it working to some extent if you look here: http://english-essence.com/

But if I want to add more than 3 modules to the home page how is that achieved? Say I wanted to add featured or bestsellers to the home page. How would I do that? I tried to add the featured module and it broke the layout. I deleted the module but the layout was still broke, so I deleted all three modules and rebuilt the home page using the instructions.

Many thanks

Default-user

Also the search box is not working. I found a fix which did the trick. I replaced <?php if ($filter_name) { ?> with this <?php if (isset($filter_name)) { ?> in the header.tpl file. But when i search I get a load of errors.

raviG

$filter_name changed in 1.5.6. Did you download the theme recently?

I will check the package and get back to you asap.

Default-user

Hi

Yes, downloaded the theme this week.

Thanks

Default-user

Did you check the package?

raviG

Yes, I’ve updated it. You will be able to download it tomorrow.

Default-user

Can you let me know when it is done please.

raviG

Yes, you will receive an email once the reviewer approves it.

Default-user

No email. What is happening? When will this issue be resolved? I have a client waiting on me. This is taking too long!

raviG

It is still in the review queue. It will most probably be approved today.

Default-user

Any update?

Default-user

This has taken too long. I would like a refund now please.

raviG

You can download it. It is now compatible with 1.5.6.1.

by
by
by
by
by
by