165 comments found

ok, i have download again the update template, i choose it in the opencart admin , but nothing changes, i get the same error info on the site

Notice: Undefined offset: 1 in /mnt/webf/e1/29/53223329/htdocs/shop/catalog/view/theme/apparel/template/common/footer.tpl on line 7 Notice: Undefined offset: 1 in /mnt/webf/e1/29/53223329/htdocs/shop/catalog/view/theme/apparel/template/common/footer.tpl on line 10 Notice: Undefined offset: 1 in /mnt/webf/e1/29/53223329/htdocs/shop/catalog/view/theme/apparel/template/common/footer.tpl on line 13

raviG

Send me a message from my profile page with your admin details. I will look into it for you.

ok, it works, but if i press the search button, i don´t see the search form, the form is loading behind the banner?????

raviG

Can you provide a link to your site?

raviG

Are you using the latest version of the theme?

Open the file stylesheet.css and change z-index:3 to z-index:1000 at line 76.

works. THX !

hello, one last question.

if i put a item in the cart, go to check-out, now i select create new account – nothing come only a loading icon. if i select the direct order, all is fine…..

shop http://www.xn--fischflsterer-2ob.com

??

ps: i have changed the the layout from the shop to the default opencart template. this workxxxx….. it must be an error in the template….

raviG

I will check the package and update the theme if need be. I will keep you updated.

raviG

It is a bug. I just uploaded the fix. You will be able to download it later today.

raviG

You can download the latest version.

ok, can you say what i must updated? i have change some layouts and templates in the theme. so if i upload a new full theme package…. i overwrite my changes….

in what file is the bug? what must i copy via ftp to the folder?

OK; I HAVE FOUND IT – REGISTER .TPL – works now!

Hello. I updated OC to 1.5.2.1 and for some reason, the top slider, the latest products, and featured block got jumbled up.

http://beta.streetsteez.net

Any ideas?

raviG

I see the modules in the correct place here.

http://shop.bryansworld.net—the banner won’t work, no matter what i fucking do. I’ve uninstalled and re-installed everything 3 times and it keeps doing this. I’m getting super pissed off…
raviG

You have to use the “slideshow” module for the top banners. Have a look at the documentation file for the order of each module on the homepage.

max99 Purchased

everytime i upload a photo to a product listing it crashes and shows page cannot be loaded. I then can’t reach the products section of the site at all… i have to literally delete the whole opencart, and databases and restart the process!!!

is this due to the theme?!

raviG

No it is not a theme issue. Test opencart with the default theme and see if you get the same thing. If yes, it is most probably due to your server configuration.

max99 Purchased

my bad, i was trying to upload images that were….9000 pixels wide!!! lol

Thats sorted now, however, im trying to get the homepage looking right. The latest posts isn’t positioning right, im using same settings as in the documentation ( http://www.printedtshirts.co.uk/bob/)

raviG

The banner module below the featured product box is not properly set.

max99 Purchased

how do i make the menu go where it should top right

raviG

Edit your categories and at the “data” tab, check the box next to “top” for your categories to show up in the header.

max99 Purchased

thanks menu sorted… but not sure about my first question. the banner module is not installed so shouldnt be affected the latest posts.

Also 1 more thing, on a page e.g http://www.printedtshirts.co.uk/bob/index.php?route=product/product&product_id=51 i want to add the color boxes, i’ve managed to create them but they are all grey, i’ve added the css with lines such as ul.color li.kellygreen{background:029A81;} any ideas :) ?

raviG

You forgot the hash. It should be #029A81.

max99 Purchased

sorted the latest posts bit but the colours still having issues

max99 Purchased

I added the # but its still not working?

raviG

I checked your site and it is working fine.

max99 Purchased

yes very odd just started working :) thanks.

Last 2 questions :)

on my homepage there are 2 latest sections, when should only be one. Can’t work out why.

Also the text box area (options) is too wide, how do i change the size http://www.printedtshirts.co.uk/bob/custom-t-shirt

raviG

Sorry for the late reply. I was really busy.

For the latest module, double check if you did not add two modules there. If not, uninstall the module and install it again.

It seems like you’ve been able to fix the textarea.

Hi Ravi,

After i uploaded your theme, i changed in backend, i found it doesn’t show up, my website still showing the default template.

Can you assist.

Thanks

raviG

Hi,

Which version of OpenCart are you using? Can you please post a link to your site?

Thanks for prompt reply.

This is my website link: http://www.msttravel.com.my/v1/ Version: 1.5.2

Thanks

Hi,

Is showing now after i deleted all the history. Thanks

raviG

Glad you figured it out.

On a side note, there will be a new version of the theme today for opencart 1.5.3.1.

Hi,

I got bigger logo for my company, the #header can’t fixed my logo, I tried to change the css for #header and #logo, but doesn’t work, can you assist me how to fix my logo into the page.

http://www.msttravel.com.my/v1/ – this is mt site.

Thanks

raviG

Send me a message from my profile page, I will help you with that.

by
by
by
by
by
by