58 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
Carmitma Purchased

Hi there, Sorry for the hot potato,but i have 2 urgent support requests in the support forum. any idea about your availability? Thanks

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Is anyone monitoring your support forum?

maskeenan

Hello Dave,

I’m so sorry for my late reply. Surely, I have a mate to help me monitoring my forum. Unfortunately, he is so busy lately. And your thread on my forum has been answered and need your more information.

regadrs,
Keenan

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
mingxin Purchased

Hello,

I would like to move social menu to topest part. How can I do it? And where can I change the color of “buttons” on main slider?

Best regards, Ming

maskeenan

Hello Ming,

Do you want to move the social on the topest right or topest left…?? it will require quite many steps. So, could you please repost your question on my forum for more advice?

Regards,
Keenan

Default-user
mingxin Purchased

Ok. I posted my question on your forum! :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
finny264 Purchased

Hi: I just bought this template on 4/7/2013. Some of the background colors are not rendering at all on Chrome. I have no way of getting any support, please help.

maskeenan

Hello Finny,

Thank you very much for your trust to purchase my templates, please PM me here http://themeforest.net/user/maskeenan for more advice and let me know also your url

Regards, Keenan

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi,

How can I make the featured images appear in the blog posts that are appearing on the home page?

Thanks,

Dave

maskeenan

Hello Dave, I’m so sorry for my late reply. and about your question, please try this steps : Go to appearance > editor, edit front-page.php, add this code

<div class="blog-thumb">
<?php
if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail( 'def-blog-thumb' );
} else {
echo '<img width="250" height="167" src="' . get_template_directory_uri() . '/images/thumbnail-default.jpg" class="wp-post-image" />';
} ?>
</div>
under this code
<div class="title">            
<h3><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title('', ''); ?></a></h3>  <!--Post titles-->
</div>

Good luck,
Keenan

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
robgils Purchased

Hello,

Every time i try to upload and install de theme in wordpress i get the error: “Het pakket kan niet ge├»nstalleerd worden. Het thema mist de style.css stylesheet” or in english: can’t install cause style.css is missing.

Please help me.

Rob

maskeenan

Hello Rob,

I’m so sorry for my late reply. Could you please tell me which file that you use to install? and please PM here http://themeforest.net/user/maskeenan for more advice.

Regards,
Keenan

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi there,

How can I get the featured images to appear when displaying category blog posts?

Thanks,

Dave

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi guys,

I’ve posted on your forum…..please respond.

Thanks,

Dave

  • Has been a member for 1-2 years
  • Spain

Hello, i love this theme, but: does this theme supports recipe microformats?

thanks a lot

maskeenan

Hello Shernade,

Thank you for your post. Unfortunately this templates is not support it.

Regards,
Keenan

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi,

May I know where can I change the favicon? I could not find the setting. Thanks for reply

Regards, Ken

maskeenan

Hello Ken,

thanks for your post, unfortunately I couldn’t provide any support because I don’t see a purchase badge beside of your name like the others.

Regards,
Keenan

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi Keenan,

I’m not sure why don’t I have the badge, nor the download history, but I really bought your theme on 10th May 2013. Is it because the purchase is for single download?


Uploaded with ImageShack.us

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

How to I get the topest sidebar to display like yours where “Return Policy, FAQ” etc are displayed horizontally? When I try to add in the pages widget to the topest sidebar, it displays vertically and takes up way too much space.

Thanks alot and great job on this theme!

maskeenan

Hello sangria007,

thank you very much for your trust to purchase my templates and if you have any question about this templates, I’m so pleased if you could post your question on my forum http://themesoul.com/support but surely you need to PM me here http://themeforest.net/user/maskeenan to activate your id

regards, Keenan

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Italy

Hi, i can’t insert social icon. Where i have to go to insert my social into my site (www.pilatescastello.it)?

Thank you very much

Default-user

Someone can help me?

maskeenan

Hello gbusiness,

Thank you very much for your trust to purchase my templates. About your question, Please go to appearance > menu > create a new menu. And Please read the documentation > Build the Menu > Scroll down little bit and you’ll found Social Menu. Good luck.

And if you have another question, please PM me here http://themeforest.net/user/maskeenan I’ll activate your account to be used on my forum

Regards,
Keenan

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hello,

I am having issues with installing your Arapah template on our site – theseriousfoodie.net. I initially tried installing it on our copy of Wordpress 3.7.1, both by uploading the ZIP file via the theme upload tool and also using FileZilla to upload the theme contents to the wp-content/themes folder. The overall installation is successful – The Arapah them shows up in the Manage Themes section of the admin panel, however looks incorrect when installed. It appears like the content is all there, although the formatting is incorrect (possibly a CSS issue).

I then installed a new copy of Wordpress 3.5-RC4 on another site using a different domain and host server. Again, I was able to successfully install the Arapah template via FTP and by the theme upload tool, however the site still looks incorrect. Please see www.OhFugg.com for reference on what it looks like on Wordpress 3.5.

Any ideas on how to correct this issue? Also, we sent a PM to get an account on your forum. Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

A great buy for a beautiful theme. The support is responsive and efficient, thank you :) Isabelle of France :grin:

maskeenan

Thank you very much for your compliment, Isabelle. Helping you is our pleasure.

regards,
Keenan

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Beautiful theme. Is it compatible with WordPress 3.8? Thank you.

maskeenan

Hello studio239

Yes, it’is. We have tested this themes, could run on 3.8 version. and we’re now making several update for this themes.

Regards
Keenan

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United Kingdom

Hi,

Where can I change the favicon? I could not find the setting s to do this.

Thanks!

C.

maskeenan

Hello brightstarcreative,

I thank you very much for your trust to purchase my templates. About your question, you need to replace the favicon file on folder wp-content > themes > arapah. And we will add this feature on theme option in the next upadate, so you only need to upload it on theme option. Will be ready on the next few days.

Regards,
Keenan

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi, I purchased your theme and am having an issue with the Child Theme not working (child theme is activated, but styles in style.css are not rendering). Any suggestions? Is there something in the header.php or functions.php file I should look into? Any help would be greatly appreciated!

Default-user

I should add that I tested my stylesheet on a child theme for twenty fourteen and it worked just fine, so that tells me it is an issue with your theme. I am running WordPress 3.8, which you said this theme had been tested on and worked on, which is why I purchased it. Please advise at your earliest convenience, as I am on a tight deadline for this site. Thank you! :)

Default-user

Thank you – that did the trick! Thank you for your prompt assistance!

maskeenan

Hello Sandy,

I’m glad that could fixed your problem. If you have another qquestion, please feel free to ask.

Regards,
Keenan

by
by
by
by
by
by