766 comments found

The custom Twitter widget appears not to be working either. I have looked through the relevant files in the editor with reference to the problem above with the icons not showing in the subscribers/followers box thinking it may just be a case of linking up the images correctly and they appear to be correct. I am stumped. Looking forward to hearing back from you.

Default-user

Where would you like me to send the report?

ThemeGoods

Contact me using my profile form mail please.

Default-user

Done…

Bignath Purchased

Hi There I’ve tried to post a support ticket but the themegoods site has advised me to post here.

Recently, upgraded wordpress to latest version and upgraded theme from v1.4 to current. Regen thumbnails all fine.

3 things: 1. the ‘home page’ slider is appearing VERY differently in browsers. In firefox the images and text appear fine, but in IE the images appear out of alignment and the black area that holds the text into has become elongated to the left of the image. Text is then wrapping in a strange fashion over the image.

2. The twitter feed widget seems to be very hit and miss in all browsers, sometimes it loads and sometimes it doesnt. When it fails to load you are left with a blank box about 5 px high – no widget title – just the keyline of the widget.

3. We are presently having a lot of spam comments and we are trying to eradicate this. Is akismet suitable for use with the ares theme? if not could you advise a similar plugin or technique to use in conjunction with the theme.

Many Thanks

Is this Template optimized for mobile access? Couldn’t fin it in the description

ThemeGoods

Yes, it does support responsive layout.

beseimp Purchased

The RSS /Twitter count hasn’t been updating for the last two weeks now. After using the theme for almost a year I would rate it a 7/10. Sometimes it doesn’t load properly, there are a few bugs here and there, and you won’t get any support.

Hi, Thanks for the awesome theme. It works fine but I see there is an issue that the featured slider taking a huge time to load. Which is very disappointing. Can you tell me why this is happening & find a way out to solve this.

Thanks

Hi, Thanks for the awesome theme. It works fine but I see there is an issue that the featured slider taking a huge time to load. Which is very disappointing. Can you tell me why this is happening & find a way out to solve this.

Sorry for repeating. Forgot to subscribe by mail. Thanks

Hi, Im getting a:

Warning: SimpleXMLElement::__construct() [simplexmlelement.—construct]: <html lang=en> in /home/content/09/8613709/html/wp-content/themes/Ares-v1-1/ares/lib/admin-default.lib.php on line 55

next to the RSS Subscriber Icon… I was wondering how to get rid of the warning or maybe even the Subscriber count and just leave the Twitter.

The website is http://www.ecotisticmag.com

ThemeGoods

Could you try to remove “feedburner URL ” from Ares admin > Social-Profiles

Default-user

I removed it and its still there…. any other suggestions?

ThemeGoods

I will check theme code and release the update soon.

growim Purchased

WARNING : SIMPLEXMLELEMENT::__CONSTRUCT() [SIMPLEXMLELEMENT.—CONSTRUCT]: ENTITY : LINE 2: PARSER ERROR : ATTVALUE : ” OR ’ EXPECTED IN

Error for me too… any way to fix?

Same error

And i don’t have Feedburner…

georgios Purchased

Is there a fix or can you tell us which files to modify (code) about this ‘SimpleXMLElement’ error message? Thanks.

A fix (by a friend)

Paste error_reporting(0); in the header.php file in ARES folder

looks like a lot of people are having trouble with the feedburner maybe release a update to get rid of it completely?

georgios Purchased

Yes. Thank you. I typed in: ‘error_reporting(0);’ (on line 7), after the comments, in the header.php file. It worked! Thanks again!

mgoddo Purchased

Im getting the same error..Is there a fix yet? Looks VERY unprofessional on my clients site

HEY EVERYONE .. JUST REMOVE ALL THE urlS FROM THE SOCIAL PROFILES IN THEME SETTINGS …. THAT WILL FIX BROKEN CODE UNTIL THIS GET ’S FIGURED OUT …BUT EEEEEEEK :)

Hello everyone,

Please update to the latest version of theme. It should fix feddburner issue.

Download from Themeforest > your account > downloads and replace all theme’s files and folders with the new version.

beseimp Purchased

Hi Peerapong,

Can you tell us which files you updated specifically so we don’t have to replace everything?

And I agree with the comment above, can you remove the RSS altogether and have the option to replace it with Facebook likes?

One other question, can you explain how to remove the border of a specific text widget?

ThemeGoods

Please update files in Ares’s /lib folder.

I agree with sebuzz, facebook likes would be better than RSS count.

LMB2410 Purchased

I love the theme, but I’m having an issue with adding custom post types. Everything is working wonderfully, except I’m not able to get the “add featured image” box on my new custom post type. I’ve included ‘supports’ => array(‘title’,’editor’,’author’,’thumbnail’,’excerpt’,’comments’,’custom-fields’), and have tried adding various lines to the functions.php file, but nothing that I’ve tried has been working.

Any idea as to why newly added post types wouldn’t allow thumbnails?

Thanks!

ThemeGoods

Sorry, it needs a custom modification. This type of customization is a bit more complex and is not covered under normal theme support.

If you’re interested in hiring a developer for building out this custom page template for you, we highly recommend to check out: http://www.wpquestions.com

Hi, I need to show a widget only in the mobile layout. Please, could you advice me about it? Thankyou

by
by
by
by
by
by