763 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hello, sorry for the post before, I wrong and I’m done.

I solved the problem labels. (by simply inserting an image into evidence)

But I do not know how to sort the categories on the home page and especially how to insert only a certain number of posts and then refer to other pages as you do in the example.

Thanks

ThemeGoods

Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years
DesignSQ Purchased

How do I change to a custom background image for this site?

ThemeGoods

Sorry it couldn’t be done using theme admin. However you can edit theme CSS file to change that

Did you know about Firebug a Firefox plugin?

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1843/ It will help you inspect all CSS and HTML elements, really help if you do a lot customization

The main CSS file is /css/screen.css

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
Rednasil Purchased

I guess you didn’t see my earlier message, but I switched to the black version of the theme.

There’s a white line around the edges of the facebook and twitter count icons. Can you fix this???

ThemeGoods

Provide URL of your site please.

Also, could you continue on previous thread instead of starting new one please. It’s really helps tracking our conversation and your issue.

Default-user
Rednasil Purchased

Sorry about that…. http://room187.com/

ThemeGoods

I can’t see the white line you mentioned. I’m on Chrome. Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

Default-user
Rednasil Purchased

Here’s a screenshot from my phone, using chrome also.

http://i2.wp.com/room187.com/wp-content/uploads/2013/03/20130315-114616.jpg

And about the ads, how can I get te space between them, so they are aligned like on the demo page??

Default-user
Rednasil Purchased

Looks like you forgot about this issue..?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
ricardogr Purchased

Hi peerapong,

After udating wordpress to 3.5 the add link button in the editor stopped working and also the text/html tab.

Please check this bug here, it explains the problem: http://wordpress.org/support/topic/35-broke-create-link-button-and-text-tab-in-post-editor

I tried the define(‘SCRIPT_DEBUG’, true); and define(‘CONCATENATE_SCRIPTS’, false ); solutions but it only fixed the text/html tab.

Could you have a look please?

Thanks

ThemeGoods

The latest version of theme which fix issues on Wordpress 3.5 is available to download.

Download from Themeforest > your account > downloads and replace all theme’s files and folders using FTP account with the new version.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years
DesignSQ Purchased

How do I remove the summary of the content in the slider, leaving only the title to show in the slider?

ThemeGoods

You have to edit PHP code on slider template file in /templates folder.

Default-user
DesignSQ Purchased

Which line(s)

ThemeGoods

Which slider style you use

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years
DesignSQ Purchased

How Do I update my theme to your latest version without overriding my previous settings, posts, etc. ?

ThemeGoods

If you didn’t edit any theme code.

Download from Themeforest > your account > downloads and replace all theme’s files and folders using FTP account with the new version.

All of your settings and contents remain the same.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

I have a malicious link inside the theme, totally amazing, someone can say how to remove it? I have screens … really amazing

<div class="slider_wrapper_en"> <h1> <a href="http://www.ecigbuyingguide.com/reviews/green-smoke/">Green Smoke</a> </h1> </div>

this is …

my site : http://tubulldogfrances.com

ThemeGoods

THAT”S NOT TRUE. That code is not in standard theme code, I checked it so does Themeforest reviewer too.

The code might comes from your malicious plugin or your server security issue.

This theme sold over 1,500+ times and I don’t think it’s malicious code.

Default-user

sorry if you felt offended in any way I said it’s your fault, just how easy it is to place a malicious link, all plugins that are used wordpress in any case have been made ??by another. Well, you know how I can fix? thanks

ThemeGoods

I would recommend you to re install Wordpress and theme and it should fix the issue.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi, how can I reduce lateral padding space in menu items?

ThemeGoods

Sorry it couldn’t be done using theme admin. However you can edit theme CSS file to change that

Did you know about Firebug a Firefox plugin?

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1843/ It will help you inspect all CSS and HTML elements, really help if you do a lot customization

The main CSS file is /css/screen.css

Default-user

Yes I know it, on ares theme it doesn’t work. It doesn’t show “live” what’s changing on the website while changing css

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Is it possible to disable flexible resolution resize? If yes, how? I don’t want it to be active.

Otherwise: is it possible to hide 468×60 Top Banner Code from mobile version?

Also the logo isn’t resizing in mobile

ThemeGoods

Open header.php remove line 43

Default-user

I’ve tried, but that’s not a good solution. It maintains desktop theme version also on mobile, but viewing it in vertical mode (not landscape) you can view just a portion of the site. It’s impossible to scroll horizontally, as if the resolution is “fixed”. Any solution?

It’s impossible to remove the top banner from the mobile version? And make the logo resizeable?

Default-user

I think the best solution is to remove the ad code from mobile version, how can I do that? Why homepage logo isn’t resizing? In mobile version it always ends outside visible part of the page.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
nsikub Purchased

Hi Author great theme thanks!

However stuck on what I think should be straight forward.

Images are not aligning properly. I have tried re-sizing manually and playing around with media settings in WP 3.5.1 but no luck. I even installed plugins such as Post Thumbnail Editor and Regenerate Thumbnails still stuck. Such a great theme I thought the image frames would adjust dynamically. What exact image sizes can I use so images can fit exactly into image frames? I will appreciate your help | www.everychildisspecial.org.uk

ThemeGoods

Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

Default-user
nsikub Purchased

Please visit www.everychildisspecial.org.uk you’ll see that the images are not well aligned that’s what I mean. I have not done any modifications to the theme. Thanks.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • United States
ICFHQ Purchased

We have installed the theme, and keep getting the following error when previewing the site: Warning: session_start() [function.session-start]: open(D:/php-temp/session\sess_1s9ej0nbv5l6jcf0ve5ep25h82, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in D:\inetpub\CMSPlus\custom\ICF\sites\wp\wp-content\themes\ares\header.php on line 8 However, we cannot locate any issues on our end. Here is a link to the site for reference: http://icfwordpress.rd.net/

Thank you.

ThemeGoods

Please contact your webhost. Session setting is incorrect on your server.

Default-user
ICFHQ Purchased

Problem Solved. Thank you. Do you have any recommendations on ad plugins for rotating ads and tracking ads that work with your theme?

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years
gd0g Purchased

I am having an issue with the theme and I am not sure what the problem is. I have done an entire install/reinstall on two separate sites and I get the problem on both and do not get the problem on other themes. I have also test this on several different machines. I am using the v2-1-1 version.

Everytime I choose visit site i get logged out and have to log back in again?

Cheers Gavin

ThemeGoods

Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

Default-user
gd0g Purchased

It’s pretty simple really! On the wordpress admin panel you have a link called “Visit Website” when you click it using the ares theme i get logged out of wordpress and have to log back in again. Very annoying!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Why the logo is never resized in mobile mode?

It’s 437 pixel wide and it’s always cut in half.

Thank You

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi

First of all just want to say that I LOVE this template so thank you!!!:bigsmile::bigsmile:

I am having problems with my slider. It mostly what it is supposed to like the demo but I am not getting the smaller pics at the bottom.

Here is my website: http://www.usurpedsports.com

Please advise and thank you.

  • Albania
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

First of all, I want to thank you for such a great theme. It worth it to pay for it. But I have some questions:

First one: In your official preview of this theme, you have two Sidebar Banners Advertisement, and I have only one. Maybe it sound stupid but, how can I have two Sidebar Banners.

Second one: Where can I change the dimensions of Advertisement banners.

Third one: I changed the skin color to green, but when the mouse is over the next “Top News” button it shows the orange color again. Where can I change that color.

Thanks again for your amazing work.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi

First of all just want to say that I LOVE this template so thank you!!!

I am having problems with my slider. It mostly does what it is supposed to like the demo but I am not getting the smaller pics at the bottom.

And there seems to be a problem with the uploaded image on the mobile version.

Here is my website: http://www.usurpedsports.com

Please advise and thank you.

ThemeGoods

Sorry It doesn’t support that. I will consider to add it into the future if there are many requests from customers. Generally speaking, if it’s not in the demo then it’s not in the theme.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 7-8 years
What’s the easiest way to achieve this: http://i.imgur.com/8yPnGeS.png
ThemeGoods

Sorry, it needs a custom modification. This type of customization is a bit more complex and is not covered under normal theme support.

If you’re interested in hiring a developer for building out this custom page template for you, we highly recommend to check out: Tweaky

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 7-8 years
I’m also looking to add thumbnails next to Recent Posts: http://i.imgur.com/pdRGZFJ.png
ThemeGoods

Please use Custom Recent Post Widget instead.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
MissEvie Purchased

I am using your theme for over 6 months now, and me and my visitors love it.

However, there is a bug with the commenting system. When someone replies on a reply, the comment is not shown on the comment list. My Wordpress setting is 5 levels deep max.

Example:

Comment 1. <Comment 1> (no problem)

Comment 2. Reply on <Comment 1> (no problem)

Comment 3. Reply on <Comment 2> (does not show up)

I checked the database, and Comment 3 is in the database.

Any thoughts? If you want to reproduce, check http://missevie.nl

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
teqmedia Purchased

For whatever reason I cannot get the image slider transition to do fade effect, NOR will the slider timer work with the custom time I set (10 seconds). I have selected “Fade Effect” under “Select Slider Transition”, and I pushed the slider all the way to the right under “Slider Timeout”.

Why will the settings not work? It’s like it’s stuck on the default settings…

Thanks…

by
by
by
by
by
by