343 comments found

oadental Purchased

Hello, I updated my revolution Slider and now some of the content elements(Styles Title, Button, Styled title) in my Visual Composer are not working in my template, while others are. Its showing code in its place. How do I fix this?

Pirenko

Hi,
Please send me a private message with a link. Thanks!

Bowerweb Purchased

I can’t get a row with background to go full width like the mobile app teaser bar in your demo. The background images are fixed / boxed. I’ve choosen ”Full width” in the row settings and well as in Aria settings. Please help

Pirenko

Hi,
Please make sure that you are using the “Page with sections” template. If you already are and still have trouble, please send me a private message with a link.
Cheers ;)

Default-user
Bowerweb Purchased

Brillant! Worked perfectly. THANK YOU! :)

Hi, I’m having troubles attaching a vimeo video to the portfolio page. I make a new Portfolio item and then go to the “Image/Video 2” and try and insert media from URL. I paste in the vimeo URL and then click insert into post and it just loads to a blank white box and hangs there without inserting anything. Any ideas?

Default-user

Thanks very much!! Also, one other question. My featured images for blog posts are very low quality once they are displayed full size in the actual post. Any ideas?

Pirenko

Hi,
Assuming that you have selected the right image to be the featured image just make sure that they have at least 900px wide. If you still have trouble please send me a private message with a link.
Cheers!

Default-user

Hi images are 1000px. I’ll send a link

by
by
by
by
by
by