1308 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
Rojas Purchased

I updated to wp 3.5 and updated the theme.. still I get this on my page.

warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/content/33/9736333/html/wp-content/themes/artemis_tg/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 243 and defined in /home/content/33/9736333/html/wp-includes/wp-db.php on line 990

ThemeGoods

I have updated v1.7.1 for this issue to Themeforest and it should be ready to download within tomorrow.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
Rojas Purchased

Thank you, for your constant support!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Italy

Good morning I bought the template artemis v. 1.5. the problem that feedback is: because the items are related to your blog? even if I change category? I want to write an arctic independent blog. how can I do? thanks

ThemeGoods

Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

birillo2012

hello sorry for my incorrect language is Italian and translate with google :) you can not connect articles to your blog?

I have to create two menus 1 news 2 blog ” news” must pick up items in Category news “blog” must take the articles in caregoria blog

but I see that is not possible, because as I enter the article category also changing the program inserts it into the blog

is it possible?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Retarded question: how do I update my Artemis webtheme?

ThemeGoods

Download from Themeforest > your account > downloads and replace all theme’s files and folders using FTP account with the new version.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

I never got a reply about why my safari and chrome browsers would crash when I would try to navigate my website on an ipad. I understand your busy, but was wondering if you know the reason? I am now currently updated the the latest version of WP 3.5 and your theme version 1.7.1

And also another question: The average time it takes for the 1st photo to show up on the home page of my website is about 11 seconds. This is of course if you are visiting my website for the first time on your browser. Your demo loads the photos almost instantly. The resolution of the photos are 1024×667. So they are even smaller than your recommended resolution.

ThemeGoods

1. Because I tested on my Safari on Mac and iPad and never had the issue you had so how can I fix the issue that can’t produce?

2. You can use smaller resolutions too. It’s up to you.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Looks like the homepage pictures are loading faster now on the updated WP 3.5 version and the 1.7.1 Theme Update.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
markzoi Purchased

I love this theme but you should improve the much much flow gallery with more customizable functions, lots costumers complains the fast scrolling that make all pictures splatter away by using mouse or Ipad iphone with touch also when a loading is slow for the internet connection is messing up all … so a better pre loading and touch and speed feature to add… I tell you this because you are in the good way to the best flow gallery theme in wordpress … Hope this will help to make your theme the best !

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Greetings! I have bought this theme but while installing themeforest-2885469-artemis-photography-gallery-portfolio Wordpress says that it can not install the theme because of the missing style.css. Website recommends to use WinAce to extract file. I’ve installed WinAce. But it showed Errors while extracting files and stopped working. Can you please suggest something. I’ve downloaded the theme three times thinking maybe files got corrupted while downloading, but nothing changed. It is sad to buy a theme and won’t be able to work with it. Thank you in advance.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

There is a problem with the Media Upload. The multiple file uploader does not work, as soon as you select multiple files and click “upload” the theme freezes and just displays “Crunching…” in the upload status bar indefinitely. All of my files are way under 32MB limit (long side 1400px) and are proper RGB files @72 dpi.

I’ve tried this on multiple computers with different internet connections, as well as in both Firefox and Safari, nothing changes. The individual file uploader still works, but it’s very slow.

I’m not sure if it’s WP-wide (3.5 Upgrade) or it’s Artemis’ compatibility issue with WP 3.5. I’m running the newest version of your theme (1.7.1)

I appreciate your help!

ThemeGoods

Please contact your webhost. There are server settings that make it not compatible with WP 3.5

The media uploader is default Wordpress feature (not theme specified one) so it’s issue on your server with standard WP.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 5-6 years

Hello, Great theme. Is it possible to add multiple fullscreen galleries and put each gallery in the main Navigation with different page titles? Thanks

ThemeGoods

Sure, you can do that ;)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

I recently purchased your theme (today) but when I tried to upload this theme it did not work. I had this message explaining why the installation failed:The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet. How can I fix it?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Italy

please check me as you can see my site on tablets and iphone with artemis version 1.7? with artemis 1.6 version of iphone you could not see the footer and sidebar pages. with tablet while on the home page and started jumping photos and photo gallery the photo and clicked on was not visible. thanks

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Italy

Hello I have two problems with my site, do not see the footer and sidebar menu pages containing “aziende” and “news / events” with iphone.

while ipad the page “home page” wobbles and the gallery “ebanisteria” when I click on the photo does not see.come I can solve it? thanks my site is http://www.everyweb.it/regap/

ThemeGoods

Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

Did you edit theme code?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Howdy, when I upload logo, it does not display where it says it will, instead it displays on the home page splash gallery. How do I fix this?

ThemeGoods

When you upload logo, did you click :insert to post” button?

Default-user

I do not recall seeing that option. I solved it by replacing the logo.png in wp_content>themes>artemis>images and clearing the browser cache.

It now displays my logo correctly, at top left of the screen, as the furthest left item of the menu.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

This is a beautiful theme. Can I enable WooCommerce with this theme? Has anyone tried it?

ThemeGoods

Sorry, it needs a custom modification. This type of customization is a bit more complex and is not covered under normal theme support.

If you’re interested in hiring a developer for building out this custom page template for you, we highly recommend to check out: Tweaky

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hey There

I have a quick question. I bought the Theme and for now all is good, I cannot figure out though how to activate the Correct Iphone version. Looking as this Website http://www.everyweb.it/regap/ on iPhone its much better then when I go to the website im doing. www.christinlange.de ! IT would be very nice if I could get a fast answer.

Thank you so much

Kind Regards

ThemeGoods

Please enable Theme Setting > General > Enable/disable responsive layout

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

I would definitely like to request a thumbnails feature in the full screen gallery in the future! :)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

I’m having the same problem as Rojas, when can i expect this to be solved? this is the link i’m trying to setup http://hennyelbrink.nl/, it’s not completed yet but i hope this problem

warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/content/33/9736333/html/wp-content/themes/artemis_tg/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 243 and defined in /home/content/33/9736333/html/wp-includes/wp-db.php on line 990

will be fix soon :(

ThemeGoods

The latest version of theme which fix issues on Wordpress 3.5 is available to download.

Download from Themeforest > your account > downloads and replace all theme’s files and folders using FTP account with the new version.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Dear Peerapong, 1) Im trying to change: ‘Send Us Mail’ on the contact page to ‘Contact Us’ and the title ‘The Blog’ on the blog comments page to ‘RHG Style Posts’ To do this I edited the en_US.po file in the languages folder on the server. Those changes were saved correctly as when i look at the file again, they’re there. But when I look at the site:

http://natashapisani.com/projecthashimoto2/2012/12/10/rhg-style-launches/

They’re not… Can you help me, I need to make these changes by tmrw.

2)Also tmrw will upload the site to my clients domain and server, would I find that sites folder on my cpanel: public_html/wp-content/themes/artemis_tg

3) where can I change the background static image on a ‘404 Page not found’ – it keeps coming up with one of your demo images

Thanks

ThemeGoods

You can edit po file in /languages folder of theme to translate.

Please follow the theme’s instructions in /manual/index.html it will help you get through all theme features.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi I have the same error “warning: Missing argument 2…” I downloaded the las version 1.7 and upload it using FTP… but doesn’t work… Then I tried to update the theme from dashboard but doesn’t work… How is the way to update the theme?

I appreciate your help

thank you!

ThemeGoods

Download from Themeforest > your account > downloads and replace all theme’s files and folders using FTP account with the new version.

by
by
by
by
by
by