230 comments found

In the Webpage Lightbox Shortcode is there a way to specify the height and width of the lightbox so the entire webpage loads?

ThemeGoods

Hi,

Open /js/custom.js after line 188 add
width: YOUR_WIDTH,
height: YOUR_HEIGHT,

Hello, I am using the theme with the WPML plugin shortcodes and service portfolios and are not displaying the correct language content, only the principal, and the description says it is compatible with WPML!

ThemeGoods

Hi,

Could you send your Wordpress account and FTP detail please. I will have a look.

Also provide URL of page which has issue please.

moriahcombr

You can see in this URL: http://gilmaq-silk.com.br/en/

the language default is portuguese, the shortcodes of the services and portfolios (carroussel) display the content in portuguese and not English. (/en)

ThemeGoods

Could you send your Wordpress account and FTP detail please. I will have a look.

bcem Purchased

Hi there,

I have a weird issue. You’ll only understand what the cause may be if you have faced that error before. I’ll take my chances.

When I upload a logo and save it, it works perfectly fine, but when I click “Delete Logo” it doesn’t delete it, however I can just overwrite the logo, without deleting it perfectly.

Likewise, the activate buttons of the skins don’t work.

The main problem is though, when I change the logo (not always, but this is the second time this is happening) my homepage gives the error that it gave the very first time I uploaded the theme (Go to theme settings etc…).

I checked my settings and they weren’t the default settings, they were my customized settings. So after refreshing a few times the homepage, it came back. I just had to make some of the choice selections again such as turning on the top message, top slider, footer etc. Other settings such as the top phrase, widgets, home page placement etc. were preserved.

Main thing though, the colours page. Eventhough the colours seem to be the ones that I choose and eventhough I change and save again, it only shows the default colour scheme (orange).

Last time that happened, I copied the theme folder with a different name (athena2) and set it up again. I am not willing to do this again. I need to understand what exactly the issue is.

Kind regards, Bugra.

bcem
bcem Purchased

Okay, now I resolved one part of the problem. The colours page. That’s because the Custom Colours switch also gets to it’s default selection which is I presume OFF.

Now I’m quite wondering what exactly is the reason most preferences and settings gets restored automatically whilst I’m using the panel and also why the logo delete button and skin selection buttons don’t work properly.

Thanks…

bcem
bcem Purchased

Delete logo never worked on my web-site, now the upload new logo doesn’t work. It says the logo is changed successfully but it actually doesn’t. I have to use the editor and change the logo manually from the code. Uploading a new directory (athena2) and setting up again doesn’t help. Please advise.

ThemeGoods

Hi,

Please make sure theme’s /cache folder is writable on your server. Then if you still have the issue. Could you send your Wordpress account and FTP detail please. I will have a look.

2 quick questions (for now) if I may impose. Just recently purchased this theme. For the most part very easy to use and customize look, etc.. Nice job!

Is there a way to sort the slides in the slideshow? I need the slides in a particular order for my site and do not see a way to do this.

and, the favicon upload piece in the theme admin settings doesn’t seem to be working correctly. favicon is uploaded in media files, and I can view it at full URL in the browser, but it will not display in the GUI in order to be saved.

Thank you!

ThemeGoods

Hi,

1. Please use this plugin. http://wordpress.org/extend/plugins/post-types-order/

2. Could you send your Wordpress account and FTP detail please. I will have a look.

Default-user

will try that plugin. Thanks! site is on customer’s internal; server currently. Need to move it out to public server so you can see/access it. I will do that Monday

and a 3rd question…sorry. is there a way to have a link on a slide in the slide show force a new window/tab in the browser instead of loading in the same window?

ThemeGoods

Hi,

Which slider you choose please?

Default-user

chose the image option for this slide

ThemeGoods

There are 2 slider options, cute slider and flexslide. Which one you selected?

Hello,

It there a way to just have text or HTML in the lightbox popup as opposed to an image or complete webpage?

Thanks Tim

ThemeGoods

Hi,

Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

Hello, Love the theme, but the site is not reading properly on mobile devices (menus, logo, spacing etc.).

Is there an update or plugin that can fix this? Please have a look: www.trueinvestmentsllc.com

Thanks, Jenelle

ThemeGoods

Could you install original theme WITHOUT any changes including CSS code please.

Default-user

We checked it out and the problem is definitely in our CSS, however, if we remove it, it will erase all of the customization that was required by our client. Can you recommend a developer who can help us engineer a fix?

ThemeGoods

If you’re interested in hiring a developer for building out this custom page template for you, we highly recommend to check out: Elto

markWP Purchased

Hi. I am having issues with the slider on Internet Explorer. I have the latest version of the theme, wordpress and internet explorer but it just won’t load at all. It’s doing it on 2 separate sites:

http://www.distinctivecopy.com/ http://www.buzzinbeessoftplay.co.uk/

Please help! Thanks

Default-user
markWP Purchased

I sent you an email about this 4 days ago and still have not had any reply. In my email I asked you to respond to another email address but haven’t had anything through.

ThemeGoods
I replied your email 4 days ago.
Hi,

Please check. There are javascript conflicts between theme’s script and plugin’s script. <strong>Try to disable all plugins</strong>

If you still have the issue after disable all plugins. Could you send your Wordpress account and FTP detail please. I will have a look.
Default-user
markWP Purchased

Hi, this issue is definitely not plugin conflict related because:

1. The issue ONLY happens on Internet Explorer, all other browsers the slider appears fine.

2. I have 3 sites with this theme used, all have different plugins on them and all of them have this issue.

3. I disabled the plugins on 1 of the sites and the issue was still there.

Please could you send me your email address so I can send you my website’s login details as your message hasn’t come through to me.

Hello – On the contact form included in the theme I am having an issue. When I click on the “Send Message” button nothing is happening. I’ve tried deleting & re-creating the page, but that hasn’t worked.

Here’s the page URL: http://www.slydedrawer.com/?page_id=148

My browser if latest version of Firefox (32.0.3) and Wordpress 4.0

Please advise. Thank you very much! Joe

ThemeGoods

Hi,

Please check if your Wordpress site URL is “http://www.slydedrawer.com/” not “http://slydedrawer.com/” and once you changed it. Please recreate contact page again.

Default-user

Hi – the Wordpress URL is http://www.slydedrawer.com & I recreated the page & form is still not submitting once I hit “Sedn Msg”.

Page URL is http://www.slydedrawer.com/?page_id=151

Please advise. Thanks! Joe

ThemeGoods

Could you send your Wordpress account and FTP detail please. I will have a look.

HI,

I am using visual composer to create the page that I want to show on the homepage. When I include it in the theme settings it does not show the styling that I have created with visual composer. It there a way to include the css. Is it using a shortcode when it is placing the page on a homepage?

Thanks Tim

ThemeGoods

Hi,

Really sorry, I can’t support on all 3rd party plugins issue. Please try to read its documentation or contact plugin author.

by
by
by
by
by
by