204 comments found

shirz Purchased

hi can i know if i can remove the responsiveness?

cstyn Purchased

How to remove the featured image (do not show) from single post please ?

ZERGE

Hi,

1. Add to the style.css:

.single .single-media-thumb { display: none; }

2. This option only for Blog page.

Add to the style.css:

.single .single-meta-information .meta-time { display: none; }
Default-user
cstyn Purchased

1. works, big thank you. Regarding author issue ? It’s just me ?

ZERGE

No. It works properly (for Blog page, not post page).

Xabadu Purchased

Hi,

First of all congrats for this theme, it’s really good and easy to work with. I have a question regarding bootstrap modals.

I tried to add one using the sample code from the Bootstrap documentation, but the modal didn’t show correctly. The backdrop was in place, but the actual window was stuck at the top of the page, with only a small part of the modal footer showing.

Any ideas why is that happening? The code for the modal (both the button and the window) are inside one of the widgets.

Any help would be greatly appreciated. Thanks!

ZERGE

Can you show me this on your site?

Just tested with this example, and it works fine for me – http://getbootstrap.com/2.3.2/javascript.html#modals

Xabadu
Xabadu Purchased

Sorry for the late reply.

This is the site I’m working on: http://solucionesparche.com/labs/clh/

It’s the blue button on the sidebar that says: ‘Ingresa a CLH’ that triggers the modal

ZERGE

Try deactivating all plugins. If that resolves the issue, reactivate each one individually until you find the cause.

How do I get the logo to span across the entire space/section?

Thanks!

ZERGE

Hi :)

Sorry for delay.

Try to replace the file header.php with new – https://dl.dropboxusercontent.com/u/4364676/antlantic/header.php

adminsuperwoman

Thanks! :) I’ll do that shortly

by
by
by
by
by
by