Discussion on Audiology Responsive Wordpress Audio Theme

63 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Albums page is not laying out correctly. The link section is not laying over the album images.

iKreativ

Ill take a look.

iKreativ

Looks like a recent browser update has broke the CSS. I will have to push an update, in the meantime you can fix your version easily. Just edit workless.css and find this section:

.custom_player .cover_overlay {
background: url(../img/track_overlay.png) no-repeat;
width: 206px;
height: 205px;
margin-top: 6px;
margin-left: 33px;
position: absolute;
}

Change the margin-top value from 6px to -205px

Default-user

Worked perfectly. Thank you.

iKreativ

You’re welcome!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
C3liu3 Purchased

Hello ! I’ve a problem with links into my pages. I need to include a link directly to a pdf file but wordpress transforms links “http://[...]/wp-content/uploads/[...]” into “http://[...]/?=attachment_id=[...]”.

Do you have created a function that does this? If yes, how can I disable it?

Sorry if this is not very clear, I hope you can help me. Cheers!

iKreativ

Just switch the editor to Text and use straight HTML:

<a href="www.location.com/my.pdf">Download PDF</a>
Default-user
C3liu3 Purchased

Thx but it doesn’t work :/ Even in straight HTML, links are converted

iKreativ

Where are you putting it?

Default-user
C3liu3 Purchased

My pdf ? In Media directory… with images.

iKreativ

No, where are you trying to put the link?

Default-user
C3liu3 Purchased

In a simple page with only text

iKreativ

This is nothing to do with the theme, it must be the way you are putting in the link.

Default-user
C3liu3 Purchased

Ok I wanted to be sure it was not a function… Thank you, I will continue my research ! Maybe it’s because of a plugin ;)

Have a nice day !

iKreativ

You might be putting in a post and the_excerpt() is cutting it? Try putting it at the very top.

Default-user
C3liu3 Purchased

I put my link into the_content(), it’s really strange… I write the correct href, I click on “publish” and the href is modified

iKreativ

Are you running any plugins, links work fine, just tested.

Default-user
C3liu3 Purchased

I disabled all plugins, the problem persists

iKreativ

Have you switched the editor into TEXT/HTML ?

Default-user
C3liu3 Purchased

Yes yes. I’ll try to create an other directory via my FTP only for my pdf file

Default-user
C3liu3 Purchased

doesn’t work… :/

iKreativ

You must be doing something wrong. An a link is just HTML, nothing to do with the theme.

Default-user
C3liu3 Purchased

I just saw that the content of htaccess file was deleted and I do not have rights to the file for editing, I contacted the host. We’ll see … ;)

iKreativ

Haha, that might be why ;)

Default-user
C3liu3 Purchased

I found !!! Wouhouuu :D This was not the htaccess but there was a “rel = attachment” attribute that I had not seen. I deleted it and it works ^^

Thx a lot for support ! :) Have a nice day

iKreativ

Hahaha, no problem!

  • Bought between 100 and 499 items
  • France
  • Has been a member for 3-4 years

Hi ! Is it possible to limit the number of album showed by page ? (to make the site more fast to load).

Thanks !

iKreativ

Modify template_tracks.php look at the top for this: ‘posts_per_page’ => -1 change -1 which means all to any number you’d like to display.

yannis42700

Thanks for the reactive support ! I have a little bug apparently : http://labs.playsound.fr Any idea of the problem ?

iKreativ

You are adding albums wrong, it’s like this:

[album tracks='{mp3:"http://path-to-file.mp3"}']
yannis42700

My bad, I used the wrong code. I now have a problem with the button play, can you check please ?

iKreativ

Dude, looks like your website has been compromised, you’re going to need to fix that before the theme will work: http://d.pr/i/GggB

yannis42700

Problem solved normally, but still “play” button don’t working

iKreativ

I’m out of the office at the moment, I’ll look later when I get back.

yannis42700

Ok thanks, I’m waiting for your answer

iKreativ

Wordpress appears to be adding p tags to the coding whic is breaking it: http://d.pr/i/rsyu

Wrap the album shortcode in the raw shortcode:

[raw]
[album tracks='{mp3:"http://path-to-file.mp3"}']
[/raw]
yannis42700

Just did it. The result is not really better…

iKreativ

You have HTML inside the shortcode: http://d.pr/i/KD5q

yannis42700

Perfect it works thanks. Last issue : the transparent squares are not on the right position I think…

iKreativ

Hmm that was fixed. Read back in these comments there is the fix.

yannis42700

Works like a charm. Thanks for your reactivity.

iKreativ

No worries, enjoy!

by
by
by
by
by
by